Viikonlopun antia

Heissan!

Onpa ihana aloittaa uusi viikko mahtavan viikonlopun jälkeen. Viikonloppuun kuului niin perhettä, viihdettä, ystäviä kuin joulun tunnelmaakin.

Aloitan perjantaista, jolloin äitini tuli meille viikonlopun viettoon. Kyllä ne mummot vaan jotenkin osaa kesyttää nuo uhmakkaat 2 -vuotiaat. Meidänkään tyttö ei ole ollut miesmuistiin niin kiltti ( pitkää aikaa putkeen) kuin nyt mummon ollessa meillä. Ei kiukuttelusta tietoakaan koko viikonlopun aikana! Jonkinlaista vieraskoreuttako, en tiedä, mutta aivan mielettömän kiltti, ihana, nauravainen ja yhteistyökykyinen lapsi! Hän siis todellakin osaa olla kiltti... Tai ainahan hän on kiltti, tuota temperamenttia ja omaa tahtoa tuntuu vaan olevan joskus enemmän kuin tarpeeksi.

Mutta syy miksi mummo meille tuli, oli se, että minäkin pääsin viettämään pikkujouluja! Ei ollut mitään sen suurempaa tai kummallisempaa, mutta se, että pääsisi edes kerran puoleenvuoteen ulos ja viihteelle! Miehelläkin kun oli omat menonsa, niin mummo oli pelastus! Ja ihana yllätys lauantaipäivässä ennen pikkujouluja, oli se, että kummityttöni tuli käymään meillä! Tämä kummityttö kun on jo 18 vuotias, eikä häntä kovin useasti näe, niin tämä oli ihan huippu juttu!

Mutta sitten iltaan. Naapuriäitien kanssa meillä on oma whatsappryhmä, jossa jaamme vertaistukea ja neuvoja elämän eri tilanteisiin. Ja lasten kanssa näitä tilanteita nyt vaan tulee aina silloin tällöin. Ja mikään muu kuin se, että joku todella ymmärtää mitä tarkoitat ja käyt läpi, ei auta niin paljon! Ja ihan olimme ansainneet omat pikkujoulumme! Menimme siis katsastamaan Jätkäsaaren uuden ja upean Clarion hotellin baarin, joka on hotellin 16:ssa kerroksessa! Ja se kannatti! Se paikka oli ihan mieletön! Menkää käymään, jos mahdollista, niitä näkymiä ei pysty edes kuvailemaan, saati kuvaamaan...

Yritin kuvata maisemaa..
Iloinen juhlija!

Tarkoitus oli päästä vapaalle ja jaksaa edes puoleenyöhön.. Ja mehän jaksettiin! Oltiin kotona vasta klo 1.10!!! Huikea saavutus :D Ja teki niin hyvää! 

Ja koska olin tullut ajoissa kotiin riennoiltani, ei sunnuntaikaan mennyt ihan mäkeen. Päätä särki vähän, mutta sekin onneksi meni aika nopeasti ohi. Ja koska oli mummo, sain nukkua lähes yhdeksään! Aamupäivästä suuntasimme vielä äitini ja tytön kanssa Kaapelille joulutapahtumaan.

Kaapelitehdas

Siellä oli joulupukkikin! Nyt me se nähtiin! Tyttöä tietysti vähän ujostutti, ei uskaltautunut pois rattaistakaan, mutta pikkuisen vilkutti..

Aattona nähdään!

Tapahtumassa oli mukana paljon erilaisia käsityöntaitajia ja muita myyjiä. Itse ostin kierrätyskankaasta tehdyt tonttulakit itselleni ja tytölle, sekä pihkavoidetta. Tarjolla oli kuitenkin vaikka mitä!

Tonttu kehräsi lankaa..
Myyntikojuja oli monta käytävää

Siellä olisi hyvin saanut kulutettua aikaa tunnin jos toisenkin, mutta tyttösen ruokailu- ja päiväuniaika lähestyi, joten suuntasimme kotia kohti.

Päivä meni tytön kanssa ulkoillessa ja touhutessa, ja illalla alkoi väsymys painaa minuakin, koska uni oli kuitenkin jäänyt vähiin edellisenä yönä. Sorjosen jaksoin kuitenkin telkkarista katsoa, mutta sitten oli pakko painua nukkumaan.

Oli kyllä mukava ja loppupeleissä virkistävä viikonloppu. Nyt jaksaa taas uuden viikon haasteet!

Ihanaa viikkoa kaikille!

Love life

Kiti