Virvon ja varvon

Heissan!

Miten se pääsiäinen tulee joka vuosi niin yht´äkkiä! Tänäkin vuonna palmusunnuntai yllätti, mutta onneksi on mummo, joka auttoi virpomavitsojen kanssa.. Ja onneksi oltiin silloin Lappeenrannassa, niin tyttö pääsi virpomaan kaikki olennaiset henkilöt :) 

Silloin kun minä olin pieni, palkat saatiin vasta seuraavana sunnuntaina, mutta ilmeisesti nykyään saa jo heti samantien. Noh, minä en ollut tähänkään oikein varautunut (koska se pääsiäinen taas yllätti), niin kummipoikani saa palkkansa sitten ensi sunnuntaina. Tosin, silloin ennen vanhaan, kun minäkin olin vielä pieni tyttö, virvottiin kaikki naapurit parin kilometrin säteellä, ja heiltähän palkka tuli tietysti heti. Näinköhän meidän neiti ensi vuonna jo haluaa käydä naapureita virpomassa..? 

Minä ehkä 8-9 v. ja pieni serkkupoikani Jussi 1-2 v. trulleina <3

Meillä täällä meidän taloyhtiössä on hyväksi todettu tapa, että jos virpojat saavat vierailla virpomassa, ilmoitetaan se vaikka lapulla ulko-ovessa tai ryhmässä fb:ssa. Silloin eivät tule häirityksi ne, jotka eivät ole virpojiin varautuneet. Ennen vanhaan taisi kyllä kaikki olla varautuneet, tai sitten he eivät vaan avanneet ovea. Kait sitä aika kultaa muistot, ja muistan vain, kun minulla oli aina kori täynnä herkkuja virpomisreissun päätteeksi.

Aurinkoista pääsiäisen odotusta!

Love life

Kiti