Voi apua!

Voi apua!

Tätä postausta ei voi kyllä muuten aloittaa. Nyt ihan hävettää.. Olen kirjoittanut edellisen postaukseni heinäkuun alussa ja sen jälkeen minusta ei ole täällä blogin puolella kuulunut. Anteeksi ja voi apua! Olen luvannut jo toukokuusta (okei, ehkä jo vuoden alusta) asti tsempata blogini kanssa, mutta milloin on ollut luovuuden tuskaa, milloin väsymystä ja kiirettä ja nyt voin sanoa, että syynä on ollut ihanan lämmin kesä. Ja tietysti pikkuneiti, joka verottaa kaikesta valveillaoloajasta leijonan osan. Silloin äiti ei ota konetta esiin, koska silloin pitää keskittyä neitiin. Ja hyvä niin toisaalta, mutta sitten taas toisaalta..

My Girl ja Ville Viikinki

Mutta täällä ollaan! ja nyt lupaan tsempata tämän blogin kanssa. Syksy tekee ehkä tuloaan ja ehkä pimenevien iltojen myötä saan pikkuneidinkin aikaisemmin nukkumaan ja jaksan itse ottaa koneen esille hieman näpyteltäväksi.

Ei täällä sinänsä mitään sen kummempaa ole tapahtunut, ihan vain pelkkää elämää, Olen tosin löytänyt taas lenkkeilyn. Sport Trackerini ilmoitti juuri, että "Onnea, sinulla on jo kahdeksan viikon lenkkiputki takana". Ja se on hyvä se! Jospa saisin tämän lenkkifiiliksen pidettyä yllä vielä seuraavatkin kahdeksan viikkoa :)

Lenkkiselfie

Vaikka minua ei tosiaan ole blogin puolella näkynyt, niin instagramia olen päivitellyt aika ahkerasti. Jos joku ei vielä tiedä, niin minut löytää ig:stä nimellä @kirsistahlberg.

Mut hei, ihanaa elokuun jatkoa kaikille ja minä niin lupaan taas tsempata näiden kirjoitusten kanssa!

Love life,

Kiti