VOI P***A

Heipähei!

Kuten otsikostakin voi jo päätellä, niin tästä tulee vähän kettuuntunut postaus. Kuvakaan ei liity millään tavalla aiheeseen, mutta joku kuva oli laitettava. Ja onhan se kaunis. Mutta asiaan. En edes tiedä, mistä aloittaa.. No pamautanpa nyt sitten suoraan turhia kiertelemättä.

Tämän vuoden iso teatteriproggis, jossa minäkin olisin ollut mukana, peruttiin! Työt kesäkuun ja joulukuun väliltä menivät tämän peruutuksen ansiosta, ja olen nyt melkolailla tyhjänpäällä. En edes viitsi alkaa miettimään, kuinka paljon tuloja menetin peruutuksen myötä, koska itkuhan siinä tulisi. Tai mietin jo, ja itku tuli.

Olin ollut sitoutunut tähän proggikseen jo viime kesästä lähtien, joten en sen suuremmin haalinut tulevalle kesälle tai syksylle muita töitä, koska tästäkin jutusta oli vielä päivämäärät auki. No, nyt on sitten koko kesä ja syksy auki, että terve vaan! Jos siis kaipaatte näyttelevää laulajaa, niin pankaapas soitellen!

No joo, vaikka ottaakin päähän ihan urakalla, en aio masentua. Kun yksi ovi sulkeutuu, niin uusi ovi aukeaa, eikös sitä niin sanota. Nyt sitten vaan odotellaan, että mikä ovi aukeaa ja mistä, mutta toivottavasti aukeaisi jo piankin. Lisäksi jatkan keikkojen tekemistä ja niiden haalimista. Olisi ollut vaan niin kiva tällaiselle free lancerille olla hetki "varman" rahan työssä. 

Elämä on.

Love life

Kiti