Yksi kesäinen asu

Heissan!

Tämä kesä ei ole säidensä puolesta meitä hellinyt, mutta ensi viikolla pitäisi helteiden saapua! No, uskon kun näen. Silti muutama kaunis kesäpäivä on ollut, jolloin on saanut pukeutua vähän kesäisemmin, tai ainakin kevyemmin. Yksi kerta oli viime viikolla mökillä, jolloin kuljinkin lähinnä pelkissä bikineissä koko päivän, ja toinen vähän kesäisempi päivä oli silloin, kun olin Ex-Salkkarinaisten kanssa Suomenlinnassa. Silloin minulla oli päälläni uudet kesäksi ostamani culottes-housut, eli tuttavallisemmin housuhame. Ostin sen keväällä Vilasta, kun ajattelin, että voisin joskus taas panostaa omaan pukeutumiseeni vähän enemmän, mutta eipä ne pöksyt eksyneet jalkaani kuitenkaan kuin vasta heinäkuussa.

Nyt ajattelin tehdä tällaisen asupostauksen, ja esitellä teille (iki)vanhan paitani, joka edelleen on yksi suosikeistani, sekä nämä culottes-housut. Kuvauspaikkana toimi Suomenlinna ja kuvaajana ystäväni Laura. Mallia minusta ei vaan saa, koska aina pitää puhua tai pelleillä..

Housuissa on myös hauskat halkiot ja taskut

Hauskat halkiot paljastavat "kauniit" ja valkoiset broilerin koipeni. Kun ei ole päässyt ruskettamaan niitä! Ja itseruskettavien kanssa en jaksa sotkea...

Pitsipaita: Tuliainen jostain vuodelta miekka ja kirves

Culottes-housut: Vila

Aurinkolasit: Fossil, Saimaan Optiikasta

Kengät: Kangastennarit mistä lie ja milloin lie

Ihan kiva asu, vai mitä? Vaikka sitä sanotaankin, että lyhyen ihmisen ei kannattaisi pukea ylleen housuja, joiden lahkeet loppuvat puoleen sääreen, koska silloin näyttää entistä lyhyemmältä, niin p*askat minä siitä! Nuo housut oli kivat päällä, ja kerrankin olin edes jotenkin trendikäs :)

Trendikästä viikonloppua kaikille! Pus <3

Love life

Kiti