Ylioppilas vuosimallia 1999

Heissan!

Tänään vietetään ylioppilasjuhlia, koulujen päättäjäisiä ja valmistujaisia, ja sää on kuin morsian...NOT! Näin kylmää kesää en kyllä muista edes! Siis koko kevättä ja tätä kesäkuun alkua! Ihan jäätävää! Mutta ei minun nyt säästä pitänyt kirjoittaa, eikä varsinkaan valittaa siitä, kun en sille kuitenkaan mitään voi.

Mutta siis, tänään vietetään ylioppilasjuhlia. Itsekin pääsen yksiin juhliin, sillä kummityttöni kirjoitti ylioppilaaksi loistavin paperein. Ja kyllä, minulla on jo kohta 19-vuotias kummityttö! Miten nuo lapset kasvaa, vaikka itse pysyy nuorena..? Katsokaa nyt tuota alla olevaa kuvaa, edelleen näytän ihan samalta :D

Kuvassa sylissäni tämän päivän ylioppilas, kummityttöni Ella lähes 1-vuotiaana, sekä toinen prinsessa, serkkuni tyttö Pinja. Ja allekirjoittanut itse tuoreena ylioppilaana.

Niin, ne omat lakkiaiset. Siitä on jo tovi vierähtänyt..Hmmm, lasketaanpa...HERRAVARJELE, siitä on jo 18 vuotta!!! Ja olin olevinani jo niin aikuinen.. Silloin oli kyllä kaunis ilma. Kirjoitin ylioppilaaksi Lappeenrannan lyseon lukiosta vuonna 1999. Juhlamekkoni ostettiin Vaatehuoneelta. On muoti vähän muuttunut aikojen saatossa, vaikka kaunishan tuo mekko tuossa kuvassa on. 

Juhlat juhlimme meillä kotona. Valokuvista näkee, että sää on ollut aurinkoinen ja lämmin. Saimme viettää aikaa pihalla, ja vieraita kävi paljon. En minä enää tosin muista koko päivää kuin vain valokuvista. Paljon kävi vieraita, ja kivaa oli. Illalla taisimme lähteä kavereiden kanssa satamaan ja siitä sitten jatkoimme muualle.

Äitini, minä, isäni ja veljeni vuonna 1999

On sitä silloin ollut niin nuori! Mutta onneksi en ole enää! On hyvä olla kohta jo 37 :)

Paljon onnea kaikille ylioppilaille ja valmistuneille! Ja hauskaa päivää, iltaa ja yötä. Pitäkäähän itsestänne ja toisistanne hyvä huoli <3

Love life

Kiti