Vanha toimii paremmin kuin uusi - blogin uusi nimi!

Ai ai, mitä pyörittelyä oon tässä tehnyt blogin nimen kanssa. 

Mikään ei oikein tuntunut sopivalta ja tuntui, että kaikelta uskottavuudeltani lähtee pohja, jos vaihdan kesken kaiken tämän sivuston nimeä. 

Aiempi ei kuitenkaan enää palvellut minua sillä tarkoituksella, mihin sen alun perin keksin. Eikä se ollutkaan kovin omaperäinen.

Tarvitsin jotain uutta, ja otin käyttöön jotakin ennestään tuttua.

Villi Sydän, se on ollut ennenkin blogini nimenä.

Ensimmäisen blogini nimi oli "I think that you are magic". Se oli aikaa, jolloin blogien pitäminen oli Suomessa kasvattamassa suosiotaan.

Sillä nimellä blogi tuntuikin lähtevän liitoon ja yläasteikäisenä epävarma itsetuntoni sai pientä nostetta tuntemattomilta tulleista kommenteista. Se oli ihanaa!

Sittemmin nimi on vaihdellut Dog days aren't overista Villiin Sydämeen, We're Brokeniin ja ihan Kerttuli Karelsiin. Varmasti on vielä jokin nimi jossain välissä, jota en vain nyt satu muistamaan.

Olen nopeasti kyllästyvää sorttia, ja se on asia, joka minun täytyy huomioida päätöksiä tehdessä. Se on myös ominaisuus, jota voisin mielelläni työstää. 

Blogin nimikin on aika iso asia, muttei niin iso, etteikö kaiken inspiraation ja motivaation tulisi olla liikaa sidoksissa siihen, kuinka omasta mielestä täydellinen oman blogin nimi on. Siihen se nimittäin minulla herkästi menee.

Ei pitäisi aina tavoitella täydellisyyttä. Muuten sorrun liikasuorittamiseen, josta muutenkin yritän päästä eroon. Täytyy pystyä antamaan itselle tilaa ja olla vähemmän kriittinen, mutta tietysti silti tehdä omalla tapaa parhaansa, jos jokin juttu on itselle tärkeä...

Tämä maaliskuu on ollut nimipohdintojen lisäksi muutenkin aikamoista paikallaan poljentaa. Tuntuu, että asiat junnaisivat,vaikka haluaisin paahtaa jo tulevaisuudessa.

En ole oikein löytänyt kirjoitusinspiraatiota mistään, vaikka alkava kevät pitääkin minut paremmalla tuulella. Toivon, että tähän tulee muutos ja että jaksaisin päivitellä ihan omaksi iloksenikin vähän useammin ja etten välittäisi siitä, jos joka postaus ei ole niin lennokas ja suunniteltu kuin ehkä haluaisin.

Minun juttuni on kuitenkin aika basicsettiä - kotoilua, rentoutumista ja pienistä asioista nauttimista itsekseen tai hyvässä seurassa. Tykkään ylistää luontoa ja hyviä säitä, kehon haastamista ja kykyä pysähtyä hetkiin.

Toivon, että jaksaisin inspiroitua näistä asioista entistä enemmän.

Mitenkäs teidän maaliskuuhunne?

Se siitä, villi sydän kuittaa.