1-VUOTIAANA ON HYVÄ OLLA

Eilen meillä oli niin sanotusti tupa täynnä. Täällä juhlittiin meidän Minin aka pikkupantterin 1 vuotissyntymäpäiviä. Oikeesti juhlat piti olla jo viime viikonloppuna, mutta meillähän oli kylässä ihana uusi tuttavuus enterorokko tossa toissaviikolla, joten juhlat jouduttiin siirtämään.

Onneksi suurin osa vieraista pääsi tulemaan silti. 

Tässä nyt sitten kuvien muodossa tota eilistä meininkiä, teemoineen päivineen. 
Vaikka Mini rakastaa saippuakuplia ja niitä harjotellaan puhaltamaan harva se päivä, ei tuo puhallus ihan vielä suju. Äiti joutu pikkasen jeesaamaan tossa kynttilähommassa.


  Päikkäreiden jälkeen iltapäivällä saapui vielä lisää vieraita ja sehän meinasi lisää lahjoja! Paljon ihania lahjoja tulikin. Niin äitin kuin Minin mielestä.
Tässä meidän trubaduuri ottaa ensikosketusta ukuleleen ja äiti on ainakin jo ihan vakuuttunut. Pitäähän sitä jo vaihtaa soitinta kun nyt jo rummut, piano ja marakassit on hallussa. Tää oli siis todella mieluinen lahja ja äiti ootteleekin milloin toi Mini opettaa äitiä soittamaan.
Tietty tän pitää alkaa nyt kattomaan Youtubesta näitä tutorial-videoita, että osaa ees yhen biisin rämpyttää. Sit kun vielä osais virittää tuon vehkeen.Kiitos vielä ihanat vieraat, ilman teitä ei olis ollu juhlia!