BLACK IS THE NEW WHITE

Nyt kun ei tarvii enää valittaa niin voin hehkuttaa meijän uusia super hienoja kodinkoneita. Mun meinaan annettiin heti seuraavana aamuna nukkua pitkään ja sitten se väsymysahistus katosi, kunnes taas yllättää seuraavan kerran.

Asiaan. Kun muutettiin tähän kotiin olin ihan varma että haluan että kaikki on vaan valkosta. Valkonen sohva, valkonen matto, valkoset seinät, valkoset verhot ja kaikkea ihanaa valkoista.. Kunnes tajusin yhtäkkiä pitäväni mustasta. Mustista pienistä yksityiskohdista. Ja siitä se idea sitten lähti. Mustaa tuli pienin ripauksin kotiimme. Todella fiksua oli siis hävittää aikoinaan vanhassa kodissa lähes kaikki musta. Mutta olen nainen ja saan vaihtaa mielipidettäni, thats it. (Eikä meillä muuten ees oo valkosta sohvaa.)

Meidän ostoslistalla on ollut muutosta asti uudet jääkaappi ja pakastin. Vanhat kun olivat jo kymmenen vuotta vanhat. Ja vanha jääkaappihan oli siitä ihana, että takaseinään kertyi vähän väliä 10 sentin jääkerros. Ja muoviosatkin tippuili lattialle tämän tästä. Minikin osasi kivasti nykäistä etureunan panelit irti.

Uusien valinta olikin vähän haastavaa kun yllätys yllätys olin päättänyt että haluan ne mustina. Ja oli mulla muutakin vaatimuksia, kuten A-luokan taso, no frosti, pitkät vetimet ja rullaavat vihanneslaatikot.
No eihän minkään kaupan valikoimista löytyny just sellasia. Löysin kuitenkin Gorenjelta oikeanlaiset. Sitten eiku kodinkoneliikkeisiin viestiä että kuka tilaa ja toimittaa meille ne. No Verkkokauppa sekä Gigantti toimittivat, Verkkokauppa edullisemmin.

Toimitusta saatiin odotella viikkoja, muistaakseni neljä. Mutta hyvää kannatti odottaa. Oon niin tyytyväinen valintaamme. Nää näyttää just siltä mitä halusinkin. Pieniä haasteita oli toki matkassa, kun nämä tuli styrokseissa, eikä me kaksi naista tietenkään jaksettu nostaa niitä niiden päältä pois. Mutta onneks me asutaan tässä ihan parhaassa kylässä ja saatiin apua toisen äitin ex-työkaverin mieheltä. Hitto toisinaan sitä manpoweria kaipaa.


Vanhat valkoiset näyttikin vähän kököiltä kermanväristen keittiökaappien vieressä.
Seuraavaks asennusta ootteleekin musta hana.