JOULUFIILISTELYÄ

Oltiin sunnuntaina kuuntelemassa Cafe Regatalla joululauluja. Hyrrrr siellä oli kylmä. Olin huolissani tuon hanuristin sekä kitaraa soittavan ja laulavan lihamestari Tarmon sormista. Ne kun niin punottivat pakkasesta, että pahaa teki kattoa vaikka hyvältä ne kuulostivat. Soitannat ja laulut siis, ei sormet.
 

 

 

 

Siellä oli pari muutakin fiilistelijää.

 

 


Me ei kauaa tarjettu siellä olla, ja oli meillä joulukierroskin vielä vähän kesken. Mutta oli kiva kuunnella hetken live-joululauluja, kun en tänä vuonna niitä muuten taida kuulla. Paitsi itse laulamana, ehhe he.

Joulukierroksella veimme kummeille minin tekemät joulumuikkarit ekasta joulusta.

Mietin, että miten me kummeja muistettais ja aluks meinasin, että tehdään ite tehtyjä joulukoristeita, jotka tais olla tän joulun hitti useassa kodissa. Eikun soodataikina (+ taikataikina)  tulille ja tohinaks. Ajattelin että tänä jouluna äiti hoitaa vielä homman ja tulevina jouluina sitten mini itte.

 

 

 

 

Mutta sitte tajusin että voihan mini tehdä ne jo tänäkin vuonna. Jalka taikinalle ja kas näin.

 


Siinä ne komeilee rockyroad-herkkupussien kylkiäisenä. Vähän kävi jotain kummaa taikinan kanssa ja sitte päätin tehdä sekotuksen taika- sekä soodataikinasta. Se ei ollu niin hyvä juttu, koska koristeista tuli pikkasen hauraita. Myöhemmin kokeilin vielä uudestaan ja siitä pelkästä soodataikinasta. Se onnistu ihan tosi hienosti ja siitäkin jotain lahjaa väkerrettiin vielä.
Näitä sitte varmasti luvassa useampana jouluna, joten jos edelliset hajoaa niin täältä pesee lisää.


Ainii ja anoppi perkele teki meille oharit. Sen piti olla täällä meidän kanssa aatto, mutta se piru meni hankkimaan jostain hirveen flunssan. Varmaan ihan tahallaan.

 

 

 

 

 No me katellaan sitte keskenämme tota kuusta. Nii. Eikä olla katkerii, ei. Ja pelataa lautapelitki keskenämme.

Ihanaa Joulua vaan teille, kaikilta kolmelta naiselta!