KAUNISTA KATSELTAVAA

Aika menee täällä pelottavan nopeasti. Mitä me ollaan jo oltu täällä 3 viikkoa!? Tarinoitakaan en oo päässy kirjottamaan meidän rajoittuneen netin takia, niin ja tietty toinen äiti tekee täällä töitä ja meillä on mukana vaan 1kpl läppäriä. Mun aika on siis rajoitettu.

Ystävänpäivästä ja menneestä viikonlopusta sen verran, että meillä oli ihanat ystävät täällä hoodeilla Espanja roundtripillä ja heidän kanssaan päästiin vihdoin näkemään tätä jasmiinin tuoksuista Andalusiaa. Aitoa Espanjaa löytyy ihan nurkan takaa, eikä täällä onneksi pakko ole katsoa flamencoa tai syödä paellaa eikä edes juoda sangriaa. Ajettiin 2000:een metriin sellasta vuoristotietä että pisti tänkin huvipuisto-lover-äitin pään sekasin. Pienet heikot hetket koin viihdyttäessä miniä ja samalla auto huristi kuin pieni paholainen serpenttiiniteitä. Eikä meijän auto oo ees pieni vaan kun mikäkin maantielaiva. Sieltä se löytyi parin tunnin ajon jälkeen, Rondan kaupunki. Rondan halkaisee pyörryttävän syvä rotko - El tajo, jakaen kaupunkin uuteen ja vanhaan kaupunkiin. Henkeä salpaavia maisemia!
 

Matkalla piti käydä hengittelemässä vuoristoilmaa ja toteamassa niin onhan täällä yli 1000m kylmä.

 

Onneks näillä nälkäsillä tyypeillä oli eväät mukana. Eväät oli todella hyvät, mun tympeestä ilmeestä huolimatta, don´t worry.

 

 

 

 

 

 

 

Ja tässä näitä upeita maisemia, rotkon reunalta.

 

 

 

 

 


Sellanen oli se Ronda. Härkätaistelujen lähtö kaupunki. Härkätaistelut, ne ei vaan kuulunut meidän intresseihin.
Tehtiin yks toinenkin pieni reissu. Siitä kirjottelen, no toivottavasti pian.

Tulevana viikonloppuna on edessä Sierra Nevada ja siellä viiletys rinteitä pitkin, tällä kertaa suksilla. Sekä Granada ja paljon kehuttu Alhambra.