KULMAT KUNTOON

Ohhoh, nyt taitaa tulla eka kauneuspostaus Kolmen naisen kodista. 

Mun kulmakarvat on aina ollu.. noh sanotaanko haasteelliset, ei rumat muttei mitkään katseen vangitsijatkaan. Vähän sellaset Risto Kaskilahden tyyliset, ehhehe. No joo, mutta siis sellaiset joissa kasvaa pitkiä karvoja (niitäkin hyvin vähän) ja kun erehdyt nyppäämään väärästä kohdasta jää sihen lovi. Vähän eriparia. Muodottomat. Jep.

Tässä oman meikkauksen jäljiltä

Olin jo hetken miettinyt kestopigmentointia, mutta minua jännitti lopputulos sekä rahanmeno. Kun kuulin Emilian Lindosta näitä tekevän, tiesin että Emilian käsiin uskallan itseni antaa. Eikä mun tarvitse pelätä tuleeko lopputuloksesta luonnollinen. Se oli mun suurin pelko! Ja mitä rahanmenoon tulee, niin pähkäilin sen mielessäni näin, että jos se helpottaa mun arkea ja säästää hermoja niin se on kaiken rahan arvoista.

Tässä nypittynä, ennen mallin suunnittelua

Ennen  kestopigmentoinnin aloitusta suunniteltiin mallia huolellisesti. Sitten laitettiin pintapuudutetta, ja eikun hommiin. Tai siis Emilia ryhtyi. Olin valmistautunut kipuun (tatuoinnista on ennestään kokemusta), mutta sain yllättyä heti. Ei se oikeesti sattunutkaan! Pintapuudutetta lisäiltiin sitten työn lomassa, ja se oli hyvä, koska mitä enemmän aluetta käsiteltiin sitä hellemmäksi se tietysti tuli. Jokainen karva tehdään yksitellen eli ts. 3D-tekniikalla. Välissä tsekkailtiin, mitä olen mieltä, ja suunniteltiin taas yhdessä. Katsottiin istuma-asennossa ja taas jatkettiin. Välissä nypättiin pari kulmakarvaa ja voin kertoa se sattui enemmän kuin itse pigmentointi!

Koko hommaan meni vajaa kaksi tuntia. Vereltä ja kyyneliltä säästyttiin. Sain tarkat kotihoito-ohjeet, sekä hoitovoiteen mukaan. Kulmat olivat käsittelyn jälkeen hellät ja aluksi niissä oli paljon väriä pinnassa. Lopullisen lopputuloksen näkee vasta muutamien päivien jälkeen (n.4-5pvää).

Minulle on tärkeää, että väri ei muutu vuosien saatossa vaan pysyy sellaisena kuin laittaessa. Tämä minulle luvattiin. Kauhuskenaarioni ovat punaseen taittavat kulmat. Värit ovat myös täysin vegaanisia eikä niitä ole testattu eläinkokein. Pigmentointi kestää yksilöllisesti iholla 1-3 vuotta. Lisää Lindossa käytetyistä väreistä voit lukea täältä

Tässä valmiit kulmat, joissa vielä väriä runsaasti pinnassa.

 

Hoitovoide mukaan, jolla kulmat pysyvät pehmeinä
Lindon ihanat Emilia ja Minna

Voin siis ehdottomasti suositella kaikille, jotka ponnistelevat aamuisin kulmien naamioimisen kanssa. Ja nyt vielä saatte Lindosta -20% alennuksen toukokuun aikana varatuista kulmien kestopigmentoinneista, mainitsemalla Kolmen naisen koti varauksen yhteydessä.

Yhteistyössä: 

Lopputuloksena luonnolliset kulmat. Nämä kuvat otettu reilun viikon päästä pigmentoinnista.

Ilman kulmaväriä tai kulmameikkiä Jokainen karva on piiretty yksitellen