LOMALLA ON NIIN HITON KIIRE

Tiiättekö kun on lomalla, niin silloin on kiireisempi kuin koskaan? Jos ette tiiä, niin minäpä kerron miten sellasen kiireen saa aikaseks. Ei sinäänsä, ettäkö sellasta ehdoin tahdoin haluttaisiin MUTKU.. Kolme naista ei meinaan oo kun aina piipahtanu kotona tän kuukauden sisällä.

Oltiin kesäkuussa kaks viikkoa Kreikassa Korfun saarella. Siitä kyllä kerron lisää myöhemmin ja millaista on matkustaa 9kk:sen Minin kanssa. Äidit hyvin kiireisenä Mini kyllä osasi pitää, kun vauhtia on jo aikalailla tossa Minin turbomoottorissa. Vietettiin myös yks yö paikallisessa sairaalassa.

Kotiin kun päästiin oli meillä vielä yksi kappale kipeää Miniä, joka ei viihtyny kun äitin sylissä ja kitisi 24/7 kipeää oloaan.
Edelleen sillä on sellanen äiti-vaihe menossa, että koko ajan on päästävä syliin ja äitin oltava näköetäisyydellä. Se tekee kaikesta toiminnasta pikkasen haastavaa tai ainakin kiireistä.
Eikä Minissä ollu tarpeeks sairastelua vaan toinen äiti sai ihanan ruokamyrkytyksen ja oli sen kourissa pari päivää. Ja minä koitin selvitä näiden kahden sairaan tyypin kanssa. Ei ollu häävii!

Juhannustahan ei voi kotona viettää, vaan mökillehän suomalaisen on päästävä. Koska järvi, sauna ja hiljaisuus. Tai toisilla kalja, kaverit ja rokki. Ei meillä, ehei.
No juhannuksesta kun selvittiin, niin eiku kotia pakkaamaan, jotta päästään taas reissaamaan seuraavaan kohteeseen. Eli mun kotikaupunkiin Kotkaan. Kahen päivän aikana sitä kerettiin näkemään iso-mummoa ja iso-vaaria, mammaa ja pappaa, tätiä ja sen uutta poikaystävää ja sitte vielä kuutta ystävää. Että kiireistä, vois joku sanoa.

Tällä hetkellä pyörii niin pesukone kuin kuivausrumpukin, koska huomennahan on lähettävä ajamaan Kuopioon! Ystävien luo hei. Tultiinhan me siis äsken kuitenkin kotiin.
Ja koska muuten ei oo tarpeeks tekemistä, niin Minillä on seisomatreenit about koko ajan ja sitä saa vahtia ettei se ihan mihin sattuu kaatuile. Ja illalla tulee vielä Minin kummit kylään.

Ja ennen näitä kiireitä kerkesin kiireessä laittaa meille kasvimaan ja kukkapenkkejä, joten oli sitä kiirettä jo ennen tätä (toisen äitin) lomaa.
Onneks on vielä kuukausi jäljellä, koska pitäis ainakin keretä mennä uudestaan mökille ja uudestaan sinne Kotkaan ja Hankoon haluisin ja Porvoossakin pitää ystäviä käydä moikkaamassa ja mitäs vielä? Niin no ton toisen äidin on lähdettävä jo uudestaan ulkomaille aurinkoon, koska sen iho meni jo ihan kuralle näissä Suomen säissä. Sellasta nää naiset puuhaa tässä kesällä. Että kunhan kiireiltäni tässä kerkeän niin teen matkakertomusta sieltä ah niin ihanalta Korfulta.