MAÑANA MAÑANA

Siis me ollaan perjantaina jo tähän aikaan eli puolen päivän aikaan Espanjassa.
Ja mites tää valmistautuminen, niin no tää on mitä oon pakannu:
 


eli kasannu Minin vaatteita lattialle. Ne jotka lähtee mukaan. Ne jotka ei oo siis just nyt käytössä. Koska pesukonehan kerkeää pyöräyttää Minin vaatteita vielä ainakin 2 kertaa.

Kuitenkin pitäis ehkä vähän ryhdistäytyä, päivät kun vain tätä nykyä hujahtaa. "Mañana, Mañana", tää sopii meille kun nenä päähän. Eilen piti aloittaa pakkaus. No saatiin me kysyttyä lainaan matkalaukkua ja kukan kastelijaa ja postin kattojaa. Kahessa kuukaudessa saattais muuten olla jo pari karhulaskuaki luukussa.

En tajuu mikä muhun on menny, kun nuorempana intoilin jo pakkaamista 2 viikkoa ennen lähtöä. Kaverit nauro. Sitte kerkesin ottaa pois ja lisätä ainaki pariin otteeseen sitä kamaa. Ja sitte mukana oli about pööfekt valikoima. Kai sitä on tullu vanhaks ja viisaaks ja haluaa välttyä ylimääräiseltä työltä. Tai sitte tykkään nykyään panikoida mielummin sen lähtöä edellisen päivän. Mene ja tiedä.

Mut hei kattokaa miten söpöt on nuo Ingela P Arrheniuksen KappAhlille kuvittamat vaatteet on.

 

 

 

 

 

Kesävaatteet me päästäänki shoppailee sitte sieltä Espanjasta. Mua huvittaa kun kaveri sai päähän sellasen kuvan jossa Mini painelee pitkin lattioita flamenco mekko päällä. Sellanen ylisuuri rönsyilevä.

 

 

Kuulemma muita vaatteita ei voida pitää, pelkkiä flamenco mekkoja. Emmiäkestä.