MINI MINKÄ TEIT ELI SEKALASTA SEPUSTUSTA MINISTÄ

Mitä hittoa, milloin ministä on tullut näin iso!? Se coolina mininä kattelee muumeja, juo mukista (joo nokkamuki ei kelpaa, se on niin pikkuvauvojen juttuja) ja pärisyttelee menemään. Niin ja käy potalla, aina siis kun äiti jaksaa ja muistaa viedä.
Minne se meijän pikkupikku vauva on kadonnu? Niin, kai se on vaan vaihtunu tälläseksi jo omaa tahtoa omaavaksi kujeilevaksi miniksi.

On se vaan ihanaa kun näkee kuinka tuo mini kasvaa, mutta taas tullaan siihen, että kun ne on vauvoja niin pienen ajan. Ja kohta loppuu mammaloma ja vastahan tuo mini meille tuli!??

 
 
 
 

Sillä on tollaset ihan super coolit arskalasitki ja se nauraa aina tällä mutsille kun näkee tän naaman. En tiedä mikä tässä naamassa on niin hauskaa, ei kai oikein voi loukkaantuakkaan vaikka se naureskelee ihan päin naamaa. Luulen, että nenässä ainakin on jotain vikaa, kun aina sopivan hetken tullen sitä yritetään repiä irti.
 

 
 
 

Meillä on ollu hauskoja hetkiä täällä kun ravintolassa mini oli toisen äitin sylissä ja siellä tarjoilija katseli heitä ja kertoi kuinka minillä on toisen äitin silmät. Onhan se kiva kun ollaan saatu meijän molempien äitien näköä tuohon miniin.
Ja vaarikin sai osansa kun oltiin perhospuutarhassa ja siinä vanhempi mies tutkaili hetken kun vaari miniä työnteli. Vaari totesi selvennykseksi ettei ole hänen, vaan hän on vaari. Siihen mies tokaisi: - Ei se mitään, siinä on silti ihan sun näköä. (toim. huom. vaari on toisen äitin isä.)
 


Siitä sitten sinäkin testailemaan, tunnistatko sinä kenen lapsi on kyseessä:
http://www.hs.fi/terveys/a1408505399739, he he helppoa.