MINI RODINI HULLUUS

Siis voitko kuvitella, että maksaisit käytetystä vaatteesta enemmän kun kaupassa? Joo en minäkään. Mutta on monia jotka voi ja tavallaan alan ymmärtää heitä. Ai miks, no kun hullaantuu yhteen tiettyyn brändiin ja heidän tuotteisiin. Tässä esittelyssä Mini Rodini, äitin heikkokohta. Facebookissa löytyy jo useampi nettikirppissivu kyseiselle merkille, koska jengi vaan villintyy näistä.

Kyseessä on siis ruotsalainen (suprise) lastenvaatebrändi, joka on tällä hetkellä yksi skandinaavian nopeimmin kasvavia brändejä. Mini Rodini käyttää niin luomupuuvillaa kuin kierrätettyäkin materiaalia tuotteissaan. He ovat vastuullisia ja tärkeää heille on kestäväkehitys. Tästä rakentuu myös hinnat, jotka ovat jo lähtökohtaisesti kallimpia kuin monen muun tunnetun merkin.

No miks jengi sit villiintyy? No osa perustelee vanhojen mallistojen tuotteita ns. keräilyharvinaisuuksina, koska joistan kuoseista vaan tulee hitti ja yhtäkkiä kaikki haluu sen kuosin tuotteita. Eikä niitä enää saa mistään, paitsi ehkä käytettynä. Ja sitten jengi on valmis myymään vaikka isoäitinsä siitä, että saa muksulleen just sitä lempparikuosia ylleen. Kreisiä sanon minä. 

Mutta ei voi mitään, hetken tätä touhua seurailin ja ihmettelin sivusta siellä facessa. Ja nyt jotenkin oon kans hullaantunut muutamasta kuosista. Kotona vaimolle tätä tietysti perustelin sillä, että jos ostaa hyvässä kunnossa olevan tuotteen tai uutena ja se jää meiltä edelleen käyttökuntoiseksi, voi siitä saada lähes saman kuin olen itse maksanut. Tää ei tietenkään oo vaan se syy, mutta onhan sekin totta että jos ostat joltain muulta merkiltä 15€ paidan saat siitä kirppiksellä ehkä 2-5€. Ikinähän et voi tietää kaatuuko muksu bräniköissä pöksyissään kotiovella jolloin polvi on puhki ja se siitä jälleenmyynnistä. Senpä takia (eikä muutenkaan) meidän Minin vaatekaappi pursuile kyseisellä merkillä, mutta muutama herkku sinne on kyllä tiensä löytänyt. Pääsääntöisesti ostan kaiken käytettynä, eikä merkillä niin ole väliä, kuhan se miellyttää omaa silmää.

En sano, että tykkäisin MR:n kaikista kuoseista, ehei en todellakaan. Mutta on siellä vaan niitä superkivoja joista Minikin tykkää, no koska eläimet. Ne siis iskee sekä Miniin ja äitiin! Tai näin ainakin äiti sen perustelee..

Mites siellä, mistä ostatte lastenvaatteenne ja mikä brändi kolahtaa? Onko muita MR-faneja?