PALA ESPANJAA KOTONA

Tänne sitä on tupsahdettu räntäsateen keskelle. Uuujee. No mutta kyllä se kevät ja kesä vielä tulee. Eipähän tarvinnu alottaa vielä meijän piha- ja aitaprojekteja. Sen sijaan keskityin sitte sisälle. Jo Espanjassa. Toin vähän kotiin(kin) tuliaisia.Rakastuin ensisilmäyksellä noihin tyynyihin. Niissä on sitä ihanaa Arabialaishenkeä jota näkyy paljon Espanjassa. Etenkin ihanissa laatoissa, joita oli joka villan pihalla. Taitaa olla peruja mauriajoilta. Metsästin laattoja meillekin, mutten niitä koskaan löytänyt. Oisin niistä jotain pihalle tuunannut.
Ja ne ois muuten jääny sinne. Ei meijän laukkuihin ois mahtunu enää yhtäkään laattaa.


Tyynyt matkasi kotiin jo ennen meitä, samoin teki tuo ihana matto.

Me ollaan asuttu kesällä vuosi tässä kodissa, mutta olohuoneessa ei oo vielä verhoja ollut ikkunassa kertaakaan. En oo vaan löytäny sellasia jotka meille kelpuuttaisin. Inspiroiduin siis niin siellä Espanjassa, että tilasin jo valmiiksi kotiin odottelemaan verhopaketin. Samaa tyyliä tietty. Se taitaakin olla nyt niin HOT, niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin.


Paras tuliainen on kuitenkin Minin parin tunnin päikkärit. Ne on kanssa ihan uutta. Saan syödä sohvalla tuliaissuklaat rauhassa, ehhehe.