PERHELOMA

Me ollaan varattu jo hyvää aikaa sitten ensimmäinen perheloma. Me lähdetään Kap Verdelle ensi viikolla! Woop woop. Mutta nyt alkaa iskeä paniikki, että eihän me olla ikinä matkustettu pikkuihmisen kanssa. Aiemmin kun ollaan toisen äitin kanssa matkakohteet lähinnä valittu sillä perusteella ettei matkalla joutuisi katsella sukat sandaaleissa ja vyölaukku mukana keikkuvia suomalaisturisteja. Tässäkään ei aina olla onnistuttu.

Mutta nyt loman valintaperusteet oli, ettei ole liian kuuma minille. Iso hotelli, jotta siellä viihtyy koko viikon, eikä siis ole pakollista poistua hotellin uima-altaalta/rannalta. Ja tärkeää on myös laadukas All inclusive, usealla ravintolalla. Viikko ilman ruuanvalmistus pähkäilyjä kuulostaa just nyt täydelliseltä.
Allasjumbat, zumbat, joogat ja leijasurfaukset tuli sitte vielä kaupanpäälle. Enkä pistä ollenkaan pahaksi, että pääsen keikuttelemaan päivittäin kun toinen äiti vahtii miniä. Bamse-kerhoon minillä ei oo vielä asiaa.

Panikointia siis ehkäpä lähinnä siitä, että mitä kaikkea minille mukaan. Varsinkin kun tää pähkäily on jääny vaan mun harteille. Vaippoja matkalaukullinen, matkarattaat, jotka saadaan ihanalta kylän naiselta lainaan (saatiin myös minille uv-puku ja äitille imetysmekko), harsoja, vaatteita, makuupussi lentokoneeseen/rattaisiin, kantoreppu, nenäfriida, mutta mitä muuta pieni ihminen tarvitsee? Hyviä ideoita otetaan vastaan.

Eniten äitejä kyllä jännittää se lentokoneilu minin kanssa. Voin meinaan laittaa loton vetämään siitä, että saadaan niskalaukaukset koneessa pestäväksi. Nään jo kuinka me sit pönttöillään siellä, että miten tässä vesilasin kokosessa altaassa pestään pylly ja miten ees saadaan sinappibodyt pään yli vedettyä pois. -Ja anteeksi vaan kaikki muut vessaan jonottavat, tässä menee vain pikku hetki, eh he heh.

Mutta kyllä kuulkaa nää maisemat kelpaa, paremmin kun kotisohva. Ei paljon muut turistit haittaa. Eikä edes se lentokoneessa 10 tuntia istuminen.kuvat lainattu Finnmatkojen sivuilta.