TREFFIKUTSU

Mulla oli jopa vaikeuksia kirjoittaa otsikon sana treffi.. niin kauan taitaa viime treffeistä olla. Vieläkin se sana näyttää jotenkin hassulta, mutta muistuttaa etäisesti tutulta.
Mun vaimo siis pyysi mua tänään treffeille, päivää ei muuten sovittu vielä. Pitääkin saada täsmennystä asiaan!

Mutta siis niin, meidän elo ja olo on ollut lähinnä vauva-arjen pyöritystä ja siihen opettelua. Ollaan jotenkin kummasti unohettu vähän se meidän aikuisten elämä. Syynä tähän on tietysti myös tuo parin tunnin välein "suoritettava" minin evästely.
Kyllä, vaikka niin mielelläni maitoa pumppaisin ja lähtisin perävalot vilkkuen pihasta, viettelisin mukavia iltoja vauvattomana ravintoloissa, elokuvissa ja drinksuilla, niin se kun ei vaan onnistu. Kun meikä mammalta ei vaan heru sille saamarin pumpulle. Mustelmia korkeintaan saan aikaseksi ja ruokalusikallisen maitoa. Ja jotenkin luulen että sillä ei kovin tyytyväistä miniä saisi.
Ja ei, meillä ei tarjoilla korviketta vaan siksi, että meikällä olis jotenkin mukavemmat oltavat. Sen verran kuitenkin luotan tuohon tissimaidon voimaan. Ja tuleviin terveysvaikutuksiin. Ja etenkin nyt kun semisti epäillään maitoallergiaa. Minille kun on ilmaantunut perk….n ihottumaa!

Ei auta muuta kuin ruikuttaa eiku siis odottaa.

Kaipa me sinne parin tunnin treffeille voidaan kuitenkin lähteä. Vaikkei ehkä ihan kaikkea kivaa keretäkkään tekemään. On meillä onneks vielä pikkasen niitä alun herutusmaitoja pakkasessa.
 


Kuva on niiltä ajoilta kun treffailu, oli vielä vähän tutumpaa puuhaa. Treffit on muuten hyvä syy mullekki laittaa jotain nätimpää kun pieruverkkarit ylle ja ehkä mutkin nähdään ripsarit silmissä. Uujee!

Peeäs noissa maisemissa saatetaan pian löytää taas itsemme, meinaan luvassa ois parin kuukauden valohoitoa noille mun ihottumaisille.