Tarien Secret Santa

Kouvottarien syyskauden viimeisessä kotipelissä oli jouluista tunnelmaa. Pelissä oli tarjolla riisipuuroa, jota tarjoili Kouvojen Tuomas ja James taustalla soiden joulumusiikki. Voitokkaan pelin jälkeen myös me Taret söimme innolla joulupuuroa.

Puuron jälkeen vietimme secret santaa, Laynen ideasta. Secret santassa eli salaisessa joulupukissa on tarkoitus arpoa kenelle kukakin ostaa lahjan, joka on pidettävä salassa. Lahjan arvoksi sovimme 7€.

Pakettien availujen jälkeen alkoikin arvailu keneltä lahja oli. Kaikki arvaukset eivät osuneet ensimmäiseen nappiin, mutta jotkut taas arvasivat heti avattuaan lahjansa keneltä se oli. Niin kuin Uppe nähtyään lahjansa:

…Lahjan oli ostanut kuka muukaan kuin Partsi.

Muiden lahjoiksi oli päätynyt mm. karkkia, lapasia, saippuaa, koiranlelu, tulista kastiketta, korviksia, säilytysrasia, pehmeitä sukkia sekä Tiinan ostama fondue minulle. Itse pääsin ostamaan vahausliuskoja meidän silosääri-Roosalle.

 

Nyt jäämme ansaitulle joulutauolle. Tauon jälkeen pelaamme kotiottelun 14.1. Jatke Areenalla vastustajana Tapiolan Honka.

Taret haluavat kiittää joukkueen saamasta tuesta syyskauden osalta ja samalla toivottaa kaikille oikein hyvää joulua!

Hanna #20