Haaveilua uudesta, päivitetystä hiuslookista

Näköjään monet muutkin ovat näin kesällä laittaneet hiuslookinsa uusiksi tai ainakin haaveilevat uudesta tukasta ja suunnittelevat, mitä seuraavalla kampaajareissulla haluaisia hiuksilleen tehtävän. SB-bloggaajien hiusjutustelua tältä kesältä löytyy ainakin Anetelta Fashionette-blogista, Annilta Niin paljon, että riittää -blogista, Jenniltä Love my life -blogista ja Kitiltä KIRSIkankukkia-blogista.

Itsekin varasin hiljattain ajan hiustenpäivitykseen luottokampaajalleni ja siitä se haaveilu taas itselläkin käynnistyi täydellä teholla.

Odottaminen on melkolailla sietämätöntä erityisesti kun peiliin katsoessa näkee pahemman kerran kulahtaneen värin liian pitkän juurikasvun, ylimittaisen otsatukan ja muutenkin parhaat hetkensä taas kerran nähneet hiuksensa. Kyllä pitäisi tiukasti pitää kiinni siitä kolmen kuukauden käyntivälistä eikä venyttää sitä päivääkään yli! Nyt vaan ajattelin, että haluan kuitenkin ennen kesälomaa käydä kampaajalla ja se tarkoitti tällä kertaa jälleen liki neljään kuukauteen venähtävää hiustenpäivitystaukoa. Graah! Ja nyt kun hiukset oikuttelevat muutenkin pitämällä poikkeuksellisen rajua sulkasatoa, tekisi lähinnä mieli kulkea pipo päässä - eikä se välttämättä olisi outo valinta kun tämä kesä on mitä on.

Ajanvarauksen jälkeen aloitin perinteisen googlettelun, josko löytäisin visioitani tukevia mallikuvia. Tiedän ja luotan, että kampaajani onneksi sitten karsii ne hulluimmat ajatukset jos niiden toiveiden toteuttaminen tekisi järjetöntä vahinkoa hiuksilleni. Mutta aina sitä voi kuitenkin haaveilla ja esittää toiveita, joita supertaitava ammattilainen sitten joka kerta muokkaa sellaiseksi, että ovat realistisia toteuttaa ja mahdollisimman paljon hiustasäästäviä valintoja.

Edellisen kerran hiukset saivat purppuraisen punertavat latvat ja muutenkin aavistuksen violettiin taittavaa kiiltoa. Itseäni toistaen: kertakaikkiaan siis ihana lopputulos - kuten aina! Joka kerta on kuitenkin pakko saada vähän jotain uutta ja erilaista kun edellisellä kerralla. Toisinaan radikaalimmin ja toisinaan hieman hillitymmin.

Jostain syystä tuo violetti ja/tai purppura on alkanut houkutella aika tavalla. Siitä syystä Googlea selatessa talteen poimitut kuvat näyttävät tältä:

Interwebin syövereistä löytyi hirmuttoman paljon ihania inspiraatiokuvia.

Linkit kuviin. Ylärivi: eka, toka, kolmas, neljäs. Keskirivi: eka, toka, kolmas, neljäs. Alarivi: eka, toka, kolmas, neljäs.

Ja ei. Minusta ei tule blondia vaikka osassa kuvia onkin vaalea+violetti-yhdistelmä. Rakas kampaajani, voit siis hengittää edelleen ihan rauhallisesti. :)

Saa siis nähdä, miten loistava tulkinta toiveistani tehdään tällä kertaa. Kaksi viikkoa ja sitten on taas tukka hyvin. Can't wait!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

 

Saija

Ps. Kansikuva Pixabay.com.