Ihanan turhamaista

Tämä, jos mikä on taas oiva todiste, milloin hommat lähtee laukalle.

Satuin kerran kokeilumielessä ostamaan hiuspannan ja kokeilin hittikampausta eli hiusten kieputtamista pannan ympärille. Osoittautui ihan ylivedoksi ja sen jälkeen näitä venyviä hiuspantoja on alkanut kertyä ja kertyä ja kertyä. Toki myös muitakin kampauksia voi piristää pannoilla ja simppelisti saa arkiaamuihin sopivia pikakampauksia. 

Tämänhetkinen kokoelma.

Niin, että vähempikin riittäisi? Mutta onhan sitä nyt oltava pantoja eri tarkoituksiin ja tilanteisiin; arkikäyttöön, juhlavampaa, rentoa,tyylikästä, blingblingiä... Ja vielä kun löysin (ok, hakemalla hain) nettikaupan, jossa pantojen hinnat eivät päätä huimanneet, pitihän sitä sitten valita ostoskoriin panta jos toinenkin. Ja silti oli halpaa kun saippua!

Jos ovat venyvät pannat sujahtaneet varoittamatta hamstrauslistalle, samalle listalle kyllä kiilaavat niiden imussa muutkin hiuskoristeet. Pantoja, solkia, kampoja, kukkia... 

Hiukset ovat yksi niitä harvoja asioita, joihin olen itsessäni hyvinkin tyytyväinen. Kun on niin sanotusti materiaalia, mitä työstää, niin ehkäpä siitäkin syystä hiusjutut ovat vieneet mennessään.

Tukkaa jaettaessa olen selvästi vienyt karvat muutaman muunkin päästä ja saanut vielä varsin vilkasta kasvutahtia pitävän, lasimaisen hiuslaadun. Joskin viime kampaajareissulla haluamani latvojen vaalennus ei ollut ehkä ihan kuningasidea ja nyt olenkin saanut tehdä tempun jos toisenkin jotteivät latvat olisi ihan hamppupehkoa. Suurin syy hiusten kuivuuteen on todennäköisesti ylimääräistä rautaa sisältävä kaivovetemme. Ehkäpä siis kauttaaltaan tummempi hius kestäisi sitäkin paremmin kuin vaalennettu.

Onneksi ensi viikolla on seuraavan kampaajavierailun aika ja sitten saan jälleen helpotusta näihin superkuiviin latvoihin. Tiedän ainakin yhden konstin, joka auttaa: SAKSET. Mitään long bobia en suostu leikkauttamaan, mutta kyllä hennon useamman sentin pätkäistä kuontaloani. Ja onneksi on, mistä lyhentää!

Vaikka olenkin melko kokeilunhaluinen hiusteni suhteen ja haluan joka kampaajareissulla jotain uudistusta, olen kuitenkin tarkka, mitä hiuksilleni annan tehdä. Onneksi liki 10 vuotta kestänyt kampaajasuhde on niin vakaalla pohjalla, että luottoparturini ei edes ehdota porkkananväriä tai permanenttia. Joka ikinen hiustenpäivitys onkin ollut onnistunut ja ylittänyt omat odotukset kerta toisensa jälkeen kirkkaasti. Enkä usko, että ensi viikon reissu tekee poikkeusta.

Onko muita hiuskoristuksiin hurahtaneita ja hiuksistaan tarkkoja? Saa ilmoittautua jotten tunne oloani niin yksinäiseksi :)

Kivaa ja kaunista viikonloppua kaikille! Nauttikaa kesästä - etenkin jos sääennustukset pitävät paikkansa ja viikonloppuna saadaan hellettä. :)

 

Saija

Ps. Sorgenmorgen kehnosta laadusta kuvissa. Pikaiset räpsäykset osoittautuivat tässä koneen näytöllä kunnon röpelöksi, mutta uusintaotoksia en enää vaan saanut aikaiseksi ottaa.