Joulukorttitehtailuja

Heipä hei!

Näin joulun alla sitä löytää itsestään sen sisäisen näprääjän ja kaikenlaisista kertyneistä menemisistä ja tekemisistä huolimatta löysin tiistaina itseni hamstraamasta askartelutarpeita joulukortteja varten hullun lailla. 

My precious....

Jo kotimatkalla mietin, että mistähän kolosta löydän sellaisen hetken, että saan jatkojalostettua sekalaisen arsenaalin joulukorttien muotoon. Eikä siis saa käsittää niin, että projekti olisi epämieluisa! Päinvastoin. Askartelu on kivaa ja jostakin ne hetket sille löydän - se on varma. Jos haluaisin mennä helpoimman kautta, olisin valinnut valmiskortit (niitäkin löytyi aimo kasa) tai sitten lopettanut kokonaan vuosia kestäneen korttiperinteen. Mutta, koska minä olen minä...

Jotenkin tuollainen leikkaa-liima-askartele-puuhastelu tuo sopivaa huilia pääkopalle työpäivän jälkeen. Liian väsyneenä ei tosin kannata tällaisen lyhytpinnaisen ihmisen mihinkään luovuutta ja tarkkuutta vaativaan hommaan tarttua. Siinä on nimittäin äkkiä koko askartelupaskartelut pian leivinuunissa ja tippa linssissä kun ei mene ihan käsikirjoituksen mukaan. :D

Viime vuonna tein kaikki kortit yhdellä ja samalla mallilla - tänä vuonna lähden siitä, että kahta prikulleen samanlaista korttia ei synny. Ainakin nuo seitsemän aikaansaatua tukevat ajatusta - vielä.

Perästä kuuluu sanoi torvensoittaja eli loppuraporttia korttiprojektista pukkaa kunhan viimeinenkin kirjekuori on suljettu ja postimerkki liimattu paikoilleen. Stay tuned! :)

 

Saija