Joulukorttitehtailuja: The Final Part

Valmis!

Luvattu loppuraportti onkin korttiaskaroinnistani käsillä jo nyt. Jos nyt vielä vaan muistaisin kiikuttaa kotoa tuon punaisen pussukan postiin määräajassa, niin ei kävisi vanhanaikaisia. Eli pikkuinen jännitysmomentti on vielä olemassa.

Muutama kortti oli vielä tarpeen tekaista ja kasa rasiakortteja.

Nämä rasiat ovatkin kyllä eri kiva idea kun haluaa muistaa ystäväänsä jollakin pienellä joulupaketilla. Itse ujutin rasiaan suklaata - kuinkas muutenkaan!

Pari ensimmäistä korttirasiaa tai rasiakorttia meni kyllä ihan harjoitellessa taittelun ja erityisesti liimaamisen osalta (kuumaliimapistoolin liima ottaa muuten melko napakasti pahviin...), mutta loput sain kasaan jo rutiinilla kun oikea tekniikka löytyi.

Nyt vasta tajusin, että askaroidusta korttikavalkadista en tullut ottaneeksi kokonaisuudessaan kuvaa. Ja tätä postausta kirjoittaessa kun tilanne on jo tämä:

...niin noukänduu.

Tyytyväinen olen kuitenkin lopputulokseen ja edelleen olen sitä mieltä, että joulukorttien askartelu on ihanaa iltapuhdetta jouluhömpöttelijälle. Oma korttitarve oli kuitenkin kovin maltillinen eli on täysin mahdollista, että lystikkyys hiipuisi tuosta(kin) hommasta jos pitäisi useita kymmeniä kortteja ennättää tekemään joulun lähestyessä päivä päivältä. Olisi syytä aloittaa silloin jo juhannuspyhinä.

Sitten vaan toivotaan, että posteljoonit vielä vievät kortit kiltisti vastaanottajilleen.

 

Saija