Kesälomallani aion...

Tehdäänpä taas kevyt bucketlist ihan jo nurkan takana häämöttävälle kesälomalle. Toteutumista helpottaa se, että osa suunnitelmista on jo kokolailla lukkoonlyötyjä ja erinäisiä lippuhankintojakin on tehty.

 • John Smith Festival. Yksi supersuosikkini kotimaisen raskaamman musiikin rintamalla on Amorphis ja kun ne nyt tuntuvat kotikaupunkia välttelevän kuin ruttoa, on niitä lähdettävä katsomaan muualle. Siksi siis lomanalottajaiset Laukaassa heti huomenna.
   
 • Kesäteatteri. Hankimme tuttaviemme kanssa liput Ristiinan kesäteatteriin ja olipa kerta kaikkiaan onni, että joku vähän patisti, koska muuten olisi tänäkin kesänä jäänyt paikallista teatteritoimintaa tukematta. Lisäksi on alustava päivä jo sovittu Mikkelin kesäteatterissa vierailulle. Ei lienee kaipaa sen suurempia perusteluja kuin: Metsolat. <3
   
 • Shoppailu. Äitini ja tätini kanssa otamme heti lomani alkajaisiksi suunnan Kuopijjoon eli luvassa siis jo perinteinen suvun akkojen humputtelureissu. Ikea ja Matkus, tässä minun rahani!
   
  Auringonlasku Tallinnan satamassa vuosi sitten.

   

 • Tallinna. Toinen laatureissu tehdään ihanan Annin kanssa Viroon. Viime kesänä teimme reissun risteillen, nyt vietämme pari yötä hotellissa Tallinnassa. 
   
 • Ystävät ja sukulaiset. Koetan parhaani mukaan ennättää piipahtaa kyläreissuillakin niin ystävien kuin sukulaistenkin luona lomani aikana tai tavata vaikkapa kahvikupin ääressä. Kaksi reissua onkin jo merkattu kalenteriin: Pirkanmaan suuntaan enoni ja hänen perheensä mökille sekä loman lopussa entisen ja nykyisten työkaverimimmien tapaamiseen Etelä-Karjalaan.
   
  Cheek Jurassic Rockissa viime kesänä. Olihan show!
 • Jurassic Rock & Piknik. Liput hallussa eli ellei nyt mitään katastrofia tapahdu, on aikomus viettää festareilla kolme päivää. Aluksi olin vähän pettynyt festareiden bänditarjontaan, mutta nyt kun olen asiaa tarkemmin miettinyt, ei se niin huono olekaan. Oikeastaan aika hyvä ja etenkin jos kelit ovat kohdallaan (kaikki peukut pystyyn NYT!), on luvassa oikein loistava festariviikonloppu!
   
  Kesäherkkujen kesäherkku.
 • Herkkuja talveksi. Ainakin mansikat on tarkoitus saada pakastettua (ja ehkä vähän siinä sivussa syötyäkin...). Katsotaan, ennättävätkö mustikat kypsyä ja kantarellit nostella päätään lomani aikana.
   
 • Maalausprojekti. Sikäli jos säät eivät parane tuntuvasti, ajattelin ottaa pienen maalausprojektin työnalle. Parit ikkunanpielet kaipaisivat päivityksen nykyisestä ruskeansävystä valkoiseen ja eteisen keltaiset seinät olen unelmoinut maalaavani siitä saakka kun muutimme 2,5 vuotta sitten. Mutta jos hellettä pukkaa, sitten en kyki sisätiloissa yhtään enempää kuin on tarvis. Ehkä silloin maalaankin autokatoksen ja/tai varastojen ulkoseinät punamaalilla...

Ensin väitin kiven kovaan, että ei ole juurikaan lomasuunnitelmia, mutta kyllä niitä vaan kuin varkain aina kertyy. Mutta vaikka menemistä ja tekemistä onkin takuulla, sanoisinko, riittävästi, ei ahdista tippaakaan! Kaikki on mieluista ja rentouttavaa eikä kukaan pakota suorittamaan. Pääsee takuulla arkirutiineista irti ja pää tuulettuu - kuten lomalla kuuluukin.

Ja niin. Tänään kurvasin heti aamusta teettämään lomatukkapäivityksen ja lopputuloshan on...

Violettia sitten tällä kertaa.
Yksi juju löytyy 'niskavilloista' kun sinne piilotettiin reilusti liilaa.

Ai jukra kun tykkään taas ihan hirmuttoman paljon! <3

Ihan mahottoman hyvää lomaa miulle ja kivaa loppuviikkoa ja viikonloppua teille muille.

 

Saija