Kolmen ässän ilta

Heikun keikun!

Ei sitä enää vaan ole se nuori parikymppinen, joka ei uupunut sohvan pohjalle zombiena oikein mistään. Nyt totaalitainnutukseksi riittää pari päivää aamusta iltaan kestävissä työhommissa melko kiivastahtisten ja runsastyötuntisten ennakkovalmistelujen jälkeen.

Vietettiin siis pari päivää Kouvolassa ja kotiuduin sieltä puolen päivän jälkeen kaupan kautta. Pikku-ulkoilut koirien vetolenkin taustatukena tehty ja siinä taisikin olla tämän jäljellä olevan viikonlopun rajuimmat suoriutumiset. 

Ensi viikolla mennään samoissa työmerkeissä neljä päivää putkeen Mikkelissä sekä Lappeenrannassa eli katsotaan, mikä on kunto perjantaina. En siis usko, että tulevalla viikollakaan saisin blogipäivityksiin jotain ryhtiä kanssa - jos sitä nyt koskaan on ollutkaan. 

Mutta vaikka miten uuvuttaa, on mieli erinäisistä vastoinkäymisistä huolimatta iloinen ja takataskussa taas monta korvaamattoman posketonta muistoa. Maailman kaikkeuden ihanimmat työkamut on kyllä voimavara, jota ei voi ehkä ikinä korostaa ja hehkuttaa liikaa. Hyvällä porukalla syntyy hyviä juttuja kovemmassakin puristuksessa. 

Kohta nautin saunasta, siideristä ja sohvasta.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

Saija

Ps. Postauksen kansikuvan kettukarkkisukat ovat nimipäivälahja äidiltä. Makeat, eikö? ;)