Kommentointi helpottui!

Heipsan!

Varoitus: Sisältää (ärsyttävää) mainontaa.

Jos haluat antaa palautetta tai muuten vaan kommentoida postauksiani, onnistuu se jatkossa Facebook-tunnuksillasi. Aiempi kommentointisysteemi koettiin monella suunnalla hieman hankalaksi, mutta nyt on iisimpää. Sikäli ainakin jos käytät Facebookia...

Mikäli siis jotain muljahtaa mielen päälle postauksia lukiessa, kuulen niistä mieluusti kommenttikentässä - kuten varmasti myös useimmat bloggaajakolleganikin omissa blogeissaan. Ja jos taas sinne et tohdi kirjoittaa, palaute kasvokkain tai muita viestimiä käyttäen on edelleen oikein tervetullutta.

Ja kuten ehkä joku on jo huomannutkin: askartelin pienen päivityksen blogini "pääkuvaan". Kuvien kanssa saikin muuten tuumata hetken jos toisen, mutta lopulta päädyin näihin neljään. Kaikki lähellä sydäntäni.

Minut löydät myös Instagramista käyttäjätunnuksella @saijalii

Lisäksi pikkumuistutus, että blogin FB-sivu löytyy www.facebook.com/lahtilapasesta ja mikäli Insta-seurailu jotakuta kiinnostaa, minut ja satunnaisesti myös tuoreimmat blogikuulumiset löytyy käyttäjätunnuksen @saijalii takaa.

Tuo tähtönen tuolla postauksen hännässä on myöskin vapaassa käytössä jos kirjoitteluni sattuvat olemaan kelvollista luettavaa. Kiva, jos siis viitsit sitä tökätä silloin kun lukemasi on sen ansainnut. :)

Mukavaa loppuviikkoa!

 

Saija