Matkamuisto: Koh Samui, Thaimaa

Edellisen matkamuistelopostauksen innoittamana kaivelin jo jonkin aikaa sitten aiempien ulkomaanreissujeni kuvia ja tässä tulee niistä teille lisää nähtäväksi pienellä viiveellä.

Elokuussa 2011 matkasimme ensimmäistä kertaa mieheni kanssa yhdessä Thaimaaseen lomailemaan pariksi viikoksi. Kaikki oli silloin itselle uutta ja jännää, ja siksi kyseinen matka on jäänyt itselle lämpimimmin mieleen. 

Paikkana Samui ja valitsemamme Choeng Mon Beach olivat aivan ihania ja ainakin tuohon aikaan vuodesta melko hiljaisia ja rauhallisia. Lyhyellä taksimatkalla pääsi kätevästi saaren muille alueille ja likimain päivittäin taisimmekin suhailla "oman rantamme" ulkopuolella tutustumiskäynneillä.

Piipahdimme Samuilta pari päivää myös Khanomilla, mikkeliläisten omistamassa Aava Resort & Spassa. Jos Samuilla oli hiljaista niin Khanomilla oli, sanoisinko, kuolemanhiljaista. Meidän lisäksemme hotellissa oli vain muutamia asukkaita, mutta eipä se haitannut. Tuolloin ei kovin suurta valikoimaa hotelleja vielä Khanomilla ollut, mutta useampia rakennustyömaita eli tänä päivänä siellä on varmasti jo vilkkaampaa.

Paluumatkalla vietimme muutaman yön myös Phuketissa, Kata Beachilla. Lyhyen visiitin perusteella minusta ei tullut suoranaista Phuket-fania, mutta ehkä vielä joskus siellä poiketaan ja annan uuden mahdollisuuden.

Matkasta on jo useampia vuosia ja en ihan kaikista kuvista enää muista, mistä ne on tarkalleen otettu. Mutta oli kyllä kiva palata kuvia katsellessa tämän reissun tunnelmiin. Ja kas tässä näitä kuvia.

Pyyhejoutsenet vastaanottivat villassa.
Pieniä gekkoja vilisteli seinillä - ja matelijakammoisella oli kestämistä!
Choeng Mon Beach. Ranta, jolla hotellimme sijaitsi.
Katunäkymää Samuilta
Näkymä hotellilta rannalle.
Ananasakäämä!
Butterfly Garden
Ranta laskuveden aikaan.
Aava Resort & Spa Khanomilla.
Hotellin allasaluetta Khanomilla.
Ranta Khanomilla
Tuohon ei tehnyt mieli paljain varpain astua!
Temppelikissa
Samuin lentokentältä
Samuin lentokentällä oli kissat nostettu pöydälle.
Pahojen henkien karkottamista.
Norsuja Phuketin eläintarhassa.
Ja olihan ne vakuutukset kunnossa?

 

Saija