Matkamuisto: Krabi, Thaimaa

Kolmas, ja samalla toistaiseksi viimeinen, Thaimaa-matkamuisto esittelee toista reissuani kuvien muodossa. Aiemmat matkamuisteloni löydät täältä sekä täältä.

Toista matkaa suunnitellessa vuonna 2012 minullakin oli jo jonkunlainen käsitys Thaimaasta maana ja osasin joitain toiveita ja ajatuksia esittää, minne päin maata ehkä haluaisin seuraavaksi matkustaa.

Arvoimme Krabin ja Koh Lantan välillä (muistaakseni) ja lopulta päädyimme ensin mainittuun. Paikkana Krabi oli toukokuussa melko hiljainen ja säiden puolesta kovin epävakainen. Kylmä ei tietystikään tullut kun lämpötilat pysyivät 30 yläpuolelle koko reissun ajan, mutta sadetta saatiin useampana päivänä ihan reilustikin. 

Hotellimme oli mukava ja ravintolatarjontaa oli ihan yllin kyllin pienen kävelymatkan päässä. Kovin montaa kertaa ei edes taidettu samassa ravintolassa aina syödä - joka illalle siis riitti eri paikka noin puolentoista viikon aikana.

Krabi ei niin ampunut suoraan sydämeen kuin esimerkiksi Samui. En oikein osaa selittää mikä näiden ero sitten lopulta oli, joka vei paremmuudessa voiton Samuille. Ao Nang -ranta, jolla hotellimme sijaitsi, oli kohtalaisen huono, mutta lyhyen pitkähäntävenematkan päässä ollut West Railay ja Phra Nang tulivat tutuksi. Lisäksi teimme muutaman tunnin veneretken lähisaarille; Koh Kai (Chiken Island), Koh Poda, Koh Mo ja Koh Tub.

Kun Krabilla kerran olimme, niin piipahdimme pariksi yöksi Phi Phi Islandille. Onneksi kävimme, koska reissu oli varsin mukava ja taas ihan omanlaisensa pala Thaimaata! En ehkä saarella viihtyisi paria viikkoa - aika bilevoittoista vaikutti olevan lomalaisten ajanvietto.

Kotimatkalla stoppasimme tällä kertaa Bangkokiin parin yön verran ja siinä sitä olikin sitten maalaistytöllä ihmettä kerrakseen kun miljoonakaupungin hälinä oli ihan käden ulottuvilla.

Ja nyt viimein niihin kuviin, joista en kaikista muista enää kuvauspaikkoja tarkasti.

Matkaan sinivalkein siivin.
Ao Nang Beach
Railay Beach
Vastaanotto Emerald Poolilla
Blue Pool
Klong Thom Hot Spring
Venematkalla Railay Beachille.
Parit portaat What Tham Suealla (Tiikeriluola)
Koh Chicken
Koh Tub
Koh Tub
Ao Loh Dalum (Phi Phi Island)
Näkymää Phi Phin näköalapaikalta.
Ton Sai (Phi Phi Island)
Bangkokin pienet Mentos-pötköt.
Ihan hotellin naapurissa oli MBK-ostoskeskus.

Seuraavan kerran pysytelläänkin Euroopan mantereella matkakuvien osalta. :)

 

Saija