Musiikkia, joka liikuttaa ja liikuttaa

Olen aina liittänyt musiikin varsin kiinteästi liikkumiseen ja omiin aiempiin liikuntaharrastuksiin. Nytkin pienen intokipinän alkaessa kyteä, ensitöikseni haalin kasaan soittolistaa, joka antaisi extrabuustia treeniin.

Viime ajat olen ollut musiikin suhteen kokolailla radion ja pääosin kotimaisen musiikin varassa, ja siksi meinasi ihan väkisin iskeä hämmennys kun mietin, että mitähän listalleni lisäilisin! Lopulta pääsin alkuun valmiiden Workout-soittolistojen ja kokoelmien avulla ja löytyi onneksi myös mutkien kautta jo ennestään tuttuja kappaleita ja uusiakin kipaleita ennestään tutuilta tekijöiltä.

En voi vastustaa kiusausta jakaa muutamaa löytöäni kanssanne nyt kun flunssa otti ylivallan ja liikkuminen ei tule tällä hetkellä kysymykseen. Nautitaan siis musiikista ensihätään porukalla. Jaettu ilo ja niin edelleen.

Pidän rytmikkäästä ja menevästä musiikista, mutta myös vähän rankempi osasto käy vallan mainiosti tilanteeseen, jolloin puntin ja jalan pitäisi nousta ja hien lentää. Nämä seuraavat edustavat enemmän ensin mainittua. Osa on vanhoja ja osa tosi vanhoja. :) Yhtä kaikki, toimivat tarkoituksessaan toivotulla tavalla.

Ja lopuksi vielä vähän toisella tavalla ainakin minua liikuttava kappale. Keskiviikkona katsottu Teit meistä kauniin -elokuva (suosittelen muuten ehdottomasti katsomaan!) muistutti tämän Apulannan loistavan kappaleen olemassaolosta eli olkaa hyvä perjantaista huolimatta: Maanantai.

Liikuttavaa ja rentouttavaa viikonvaihdetta. Lähden itse viettämään sitä flunssasta huolimatta ystävän kanssa Helsinkiin minilomalle.

 

Saija

 

Ps. Kansikuva Pixabay.com