Me, myself & I

Juhannukset juhlittu ja arki taas edessä. Toivottavasti keskikesän juhla sujui teillä kaikilla mieluisissa ja omannäköisissä tunnelmissa.

Oma juhannukseni oli varsin onnistunut ja siihen kuului muun muassa visiitti lapsuuden maisemiin, piipahdus Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla, grillailua sekä muita kesäherkkuja ja auringosta nauttimista (palovammat sisältyy hintaan). Unohtamatta tietenkään yhden pitkäaikaisen suosikkibändini keikkaa juhannusaattona melkein naapurissa. (Noh, noin 30 kilometrin päähän piti ajaa hurauttaa.)

Happoradion sedät. AH Haapasalo ja Aki Tykki.

Mutta siis. Ajatus oli paljastaa teille Annin Niin paljon, että riittää -blogista poimitun haasteen muodossa jossain määrin henkilökohtaista 11 faktaa itsestäni.

1. En ole ikinä, kuunaan, milloinkaan katsonut yhtään James Bondia tai Star Warsia kokonaan ja monen muunkin todella kuuluisan elokuvateoksen kohdalla sivistyksessäni on aukko.

2. Minulla on ollut ajokortti 10 vuotta, mutta edelleenkään en pidä vieraassa ympäristössä autoilusta.

3. Viheltäminen tai paremmin viheltely on ärsyttävää. Samoin aivastelu - niin oma kuin muidenkin.

4. Olen kotoisin maalta ja meillä oli lapsuudessani pieni maatila.

5. Pinnani on ehkä maailman lyhyin ja tähtien asennon ollessa sopiva, vedän porot sieraimiin miltei mistä vaan. Mutta onneksi kuohahdus laantuu yhtä nopeasti kun alkaakin.

6. Minulta puuttuu synnynnäisesti toiset yläetuhampaat ja siksi etuhampaideni välissä on hervoton rako - vähän niinkuin Madonnalla. Mitään muita yhtäläisyyksiä poptähteen ei sitten kyllä olekaan...

7. Rakastan vanhoja kotimaisia sarjoja. (Tarkoitan vanhalla 80- ja 90-lukujen tv-sarjoja.) Blondi tuli taloon, Ihmeidentekijät, Parhaat vuodet, Puhtaat valkeat lakanat, Ruusun aika, Metsolat, Hynttyyt yhteen, Napapiiri, Sydän toivoa täynnä, Shampanjaa ja vaahtokarkkeja, Vuoroin vieraissa, Kyllä isä osaa, Mummo, Lämminveriset... Lista on aika pitkä!

8. Olen perfektionisti asioissa, joissa koen olevani hyvä ja joissa pärjään.

9. Laulaminen on ihanaa - vajavaisesta laulutaidosta huolimatta! Yksin autoillessa radio on melko kovalla ja itse on laulettava vähintään yhtä kovaa. Mutta julkisesti en suostuisi laulamaan yksin missään enkä mistään hinnasta.

10. En pidä huomion keskipisteenä olemisesta. Se vaivaannuttaa ja saa tuntemaan olon kiusaantuneeksi.

11. Olen haaveillut tatuoinnista monta vuotta, mutta vieläkään ei ole riittävästi rohkeutta sen ottamiseen. Ajatus kuvasta ja sen sijainnistakin on jo selvä.

Notta semmoinen pläjäys sekalaista taustatietoa. 

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! Tsempit lomaansa odotteleville ja nautinnollisia lomapäiviä jo lomamoodiin siirtyneille.

 

Saija