Reissunainen

Likipitäen jatkuvassa reissaamisessa on puolensa: ei tarvitse pakata, purkaa ja taas pakata laukkua ihan kokonaan uusiksi joka välissä. Kosmetiikkatuotteet ja muut "perustavarat" hiusharjasta puhelimenlaturiin ovat valmiina eli riittää kun viskaa vaan pyykit pyykkikoriin ja nakkaa uutta puhdasta vaatetta kaapista laukkuun. Ihan kätevää.

Kiitos Ilosaarirock - olit meille oikein hyvä!

Ilosaarirock 2016. Vaikka matka oli "pitkä" ja päivä yhtälailla, en voisi olla tyytyväisempi, että lähdettiin sunnuntaiksi Joensuuhun! Festarijärjestäjälle 10+ suorituksesta ja artisteille yhtä hyvä arvosana. Sää olisi toki voinut olla himpun verran kesäisempi, mutta pääasia, että sade pysyi loitolla uhkaavista pilvimassoista huolimatta. Aurinko muisti muutaman kerran näyttäytyä eli ihan täysi susi ei kelikään kaiken kaikkiaan ollut. Omaa tyhmyyttä oli lähteä kesätamineissa ja jättää lämpimämpi vaatekerta autoon parin kilometrin päähän festarialueesta. 

The one and only: Amorphis.

Kerrankin sattui niin onnellisesti, että sunnuntaina Ilosaarirockissa esiintyi kolme omaa pitkäaikaista suosikkia: Amorphis, Cheek ja Volbeat. Kaksi ensimmäistä olen nähnyt monta kertaa livenä, mutta viimeksi mainitun osalta keikkaneitsyys lähti Ilosaaressa. Amorphis oli yllätykseksi koonnut settilistansa ei-niin-tunnetuista (ainakin omasta mielestä) kipaleista, mutta kiva välillä niinkin. House of sleepiä eivät kuitenkaan unohtaneet. <3 Ja on se Tomi Joutsen vaan jotain niin kuumaa hottia! :D

Sorry puuroinen kuva, mutta kyllä se Keekki siellä keikkuu.

Cheekin keikka oli peruscheekmäinen ilotulitteineen, tulenlieskoineen ja yhteislauluineen. Pidin keikasta kovasti, mutta joku siinä jätti kuitenkin kylmäksi. En osaa sen tarkemmin selittää, mikä. Joko olen itse kasvanut yli hypetyksestä tai sitten vaan kaikki on jo nähty aiemmin eikä keikka tarjoillut varsinaisesti mitään uutta. Siitäkin huolimatta aion kyllä nähdä Cheeekin lavalla myös tämän kesän Jurassic Rockissa.

Volbeat ja Michael Poulsen <3

Viihdyttävä show kokonaisuudessaan ja miltei kutkuttaisi lähteä 24.lokakuuta Hartwall Arenalle katsomaan yhtyeen oma keikka. Sattuu vaan maanantaipäivälle eli voi olla melko mahdoton lähteä täältä asti liikenteeseen. Enkä kyllä ole tarkistanut, onko lippuja enää edes saatavilla - tulivat ymmärtääkseni eilen myyntiin.

Toki katsottiin ja kuunneltiin myös muita esiintyjiä, jotka toimivat ihan hyvänä täyteohjelmana. JVG, Maj Karma, Paradise Lost, Nikke Ankara ja Olavi Uusivirta tuli ainakin jollain tavalla kuulosteltua päivän aikana.

Poikkeuksellisen onnistunut kuva - kiitos loistavan filtterin. :D (Kuvasta kiitos Annille.)

Risteily Tallinnaan. Käytiin ystäväni Annin kanssa pienellä lomareissulla ja tästä pääset lukemaan enemmän matkasta Niin paljon, että riittää -blogista. Toisilla lähtee laivalla lapasesta ihan muista syistä kun meillä. En nimittäin laskisi kahta viinilasia, kahta siideriä ja yhtä mojito-mixeriä täysin rappiokäyttäytymiseksi.

Pitkän, vaikkakin vasta liki aikuisiällä alkaneen, ystävyytemme yksi parhaista puolista on se, että vaikka olemma kovin erilaisia, ymmärrämme toisiamme välillä jopa pelottavankin hyvin. Vuosien varrella on jaettu aika monta surua, mutta myös niin paljon iloa, että ei voi kun olla hiljaa sydämessään kiitollinen kun on löytänyt Annin kaltaisen ystävän. En tunne kovin montaa yhtä suuri- ja hyväsydämistä ihmistä, joka ei taatusti tuomitse tai arvostele ketään. Itsekin on tullut aikanaan pöllöiltyä ja silti Anni on tsempannut ja ollut olkapäänä kun maailman murheet on ottaneet ylivallan.

Kyllähän sitä häissä tanssit on oltava!

Ystävien häät. Noin kaksi tuntia sitten kotiuduimme Lappeenrannasta ystäviemme häistä. "Tahdon"- sanojamme emme olleet kuulemassa, koska hääpari meni naimisiin maistraatissa lähimpien sukulaisten läsnäollessa. Hääjuhla oli prikulleen nuoren parin näköinen ja tunnelma alusta loppuun rennon rempseä. Vaikka en ole sulhastakaan tuntenut kuin muutaman vuoden ja morsiamen vielä lyhemmän aikaa, olin äitien puheiden aikaan suunnattoman liikuttunut ja vain vaivoin sain pidettyä suurimmat kyynelvirrat kurissa. Onni ja rakkaus vaan näkyi niin selvästi vastavihityistä, että tällainen tunnepeikko on seota itsekin onnesta. Ja olipa mukava nähdä vieraiden joukossa lukioaikainen luokkakaveri, jota olen viimeeksi nähnyt hmm...lukion päättyessä?1 

Kiitos vielä hääparille (sikäli mikäli blogia väijytte) ja paljonpaljonpaljon onnea sekä rakkautta yhteiselle tiellenne. <3

Tämän päivän ennätän lööbailla kotona ja huomenna käännän auton keulan kohti lapsuudenmaisemia. Tarkoitus käydä moikkaamassa tällä viikolla nimipäiväänsä viettänyttä kummityttöä sekä hänen perhettään, päästä saunomaan vanhempien mökille ja maanantaina sitten otetaan äidin kanssa suunta jonkinlaiselle reissulle Keski-Suomeen. Nyt melkein tuntuu, että automatkat eivät juurikaan innostaisi, mutta ehkä tässä taas sen verran elpyy vuorokauden aikana ja jos nyt ajattelisi poikkeuksellisesti niin, että tärkeintä ei ole se matka vaan kohde.

Tavaksi näköjään alkaa muodostua viikonlopuntoivotukset eli ei tehdä nyt poikkeusta. Mukavaa loppu viikonloppua ja nauttikaa olostanne, missä sitten ikinä menette ja olette.

 

Saija