Saanko ylpeänä esitellä...?

Miä oon niiiiiin häpi! Jälleen kerran turhamaisuus nostaa päätään ja haihattelen into piukkana.

Mutta. Uusi tukka on uusi tukka! Vaikka pään sisältö on (valitettavasti) ennallaan, sai ulkopuoli eilen taas sellaisen piristysruiskeen, että sikäli kun kavereiden sanaan voi luottaa, antoi se myös samalla aimo tujauksen iloa ja riemua koko olemukseeni.

Operaatio on kyllä joka kerta aina yhtä ratkiriemukas. Sitä näyttää lähinnä avaruudesta tupsahtaneelta kaikkine muovikelmuineen ja folioineen. Vai?

Morot Marsista!

 Mutta lopputulosta tarkastellessa, on se koko vaivan väärti. Hiusten lisäksi väriä saivat osakseen myös kulmakarvat ja ripset.

Kukkuu! Kyllä, punaista tuli.

Voisin jakaa yhden ehkä kaikista eniten jälkinauruja aiheuttaneen kampaajareissun parin vuoden takaa iloksenne.

Kuten jo monesti todettu, olen käynyt samalla ihanalla kampaajalla jo vuosikausia. Olin siis jälleen kerran varannut ajan ja sovittua aikaa edeltävänä iltapäivänä puhelin soi ja kampaajani kertoo, että heillä on liikkeellä vedet poikki. Hän on kuitenkin päättänyt hoitaa asiakkaat sikäli kun he eivät halua aikaansa tuon vuoksi perua ja järjestänyt juoksevaa vettä vaativille vaiheille pesupaikan toisesta parturi-kampaamosta.

Fine. En aio kauan odottamaani aikaa perua ja kun hiustenlaitto kuitenkin onnistuu, en näe mitään syytä olla menemättä paikalle. 

Värien levitykset sun muut hoidetaan tuttuun tyyliin ja sitten alkaa se ei-niin-perinteinen osuus. Hiukset suojataan muovilla ja minut pakataan koko komeudessa autoon ja kyyditään kaupungin keskustaan värin poishuuhtelua varten. Sanomattakin selvää, että aikani on siihen aikaan vuorokaudesta, että ihmisiä ON liikkeellä. 

Ihan oven eteen ei kampaajani autoaan saa eli pientä happihyppelyä on luvassa. Siinä sitä sitten viipotan pitkin keskustan katua, musta suojaviitta lepattaen ja muovihuppu päässä. Ihan inasen meinasi päässä soida na-na-na-na-na-na-na-Batmaaaan! Ne ihmisten ilmeet - priceless.

Huuhdonnan jälkeen paluu onkin lasten leikkiä. Pyyheturbaani päässä, viitta jälleen lepattaen palataan autolle ja takaisin alkupisteeseen leikkuu- ja föönaushommiin. 

Mutta hyvä tukka tuli silloinkin.

Leppoisaa pyhäinpäivää kaikille. Nauttikaa siitä tyylillänne :)

 

Saija