Superhemmotteluviikko

Mukavaa sunnuntain alkuiltaa allihuuppa!

Itselläni on edessä niin sanottu kituviikko eli viikon työrupeaman jälkeen kirmaan kesälomalaitumille neljäksi viikoksi. Eikös siinä olekin syytä kerrakseen laittaa hiuskuontalo kuntoon ja ripset ojennukseen?

Tiistaina piipahdin töiden jälkeen paikallisessa hyvinvointi- ja kauneuskeskuksessa laitattamassa ripsiini kestotaivutuksen. Tuota lystiä kokeilin ensimmäisen kerran keväällä ennen Thaimaan matkaamme. Kestotaivutetut ja -värjätyt ripsenräpsyttimet olivatkin mainio juttu lämpötiloissa, jossa ripsivärin kanssa suttaaminen olisi silkkaa ajanhukkaa kun ei ehdi edes kunnolla hotellihuoneesta ulos värin jo hiipiessä kohti silmänalusia. Vaikka sinällään turhaa koko meikkaaminen lomalla, onhan se mukava kun silmät erottuvat päästä vaikka kuinka huuhtoisi naamaansa meressä ja uima-altaalla polskiessa. Luonnostaan tikkusuoriin ja mitättömän värisiin räpsyttimiini kestotaivutus värjäilyineen tekee ihmeitä!

No makeup.

Kestotaivutukset kestivät edellisellä kerralla sen reilun kuukauden hyvänä kuten kosmetologi lupailikin. Eli kovasti olin tyytyväinen ja siksi uskaltauduin uudelleen samaiseen operaatioon. Eikä tarvinnut kyllä pettyä uusintakierroksellakaan.

Kestovärjäykset ripsiin ja kulmiin laitettiin tällä kertaa kampaajareissun yhteydessä. Eikä nyt ole ihan välttämätöntä askarrella aamuisin silmien kanssa sen suuremmin arkimeikkiä tehdessä. Huuhtaisee vaan unihiekat silmistä ja tekee pikkupikkupikku tasoittelut meikkivoiteella sekä puuterilla iholle ja on valmis lähtöön.

Hiusongelmistani superkuivien latvojen kanssa kerroinkin jo aiemmassa postauksessani. Hieman jännittyneenä menin perjantaina työpäivän päätteeksi luottokampaajani käsittelyyn ja huojennus oli suuri kun hän totesi ongelmatilanteen korjaantuvan kun laitetaan vaan väriä haperoon latvaan. (Rautapitoinen vesi on toki edelleen oma lukunsa.) Niin tehtiin, ja vaikka en mennessäni osannut esittää muuta toivetta kuin "ehkä jotain ruskeaa...", lopputulos oli ihan justiinsa sellainen kun halusin. Ja latvat eivät ole laisinkaan kuivat ja rahisevat!

Täytyy ihailla kampaajani uskomatonta kykyä tehdä mahdottomasta mahdollista ja lukea asiakasta kuin avointa kirjaa. Ehkä ne 10 vuotta säännöllisesti tehdyt kampaajakäynnit avittavat tulkistemaan myös ympäripyöreimmät mutinat toiveista juuri oikeaan suuntaan. Monessa yhteydessä ihailemaani ruusukultaa sain hiuksiini myös! Joskin tummempana ja hieman naamioituna versiona, mutta kuitenkin.

Kuvista ja tietenkin upeista hiuksista kiitos luottokampaajalleni. :)

Kyllä näillä kelpaa lähteä lomalla risteilemään, ystävien häihin, festareille ja muihin kesälomamenoihin. Turhamaista tai ei, mutta uudistettu hiuslook suoristaa ryhtiä (ainakin henkisesti) ja helposti sortuu ihastelemaan uutta (taas kerran) onnistunutta väriä ja leikkausta jokaisesta eteen sattuvasta peilaavasta pinnasta. 

Onko muilla luottokampaaja vuosien takaa vai käyttekö eri paikoissa sen pidempiä asiakassuhteita solmimatta? Ja kuinka uusi look hiuksissa vaikuttaa vai vaikuttaako mitenkään?

Täällä alkoi taas sopivasti kunnon rankkasade. Voipahan siis hyvillä mielin toipua viime yön valvomisesta sohvan nurkassa kirjan tai television parissa. Meni taas elämänrytmi vanhuksella sekaisin kun oltiin eilen katsomassa miehen kanssa muutamia bändejä läheisessä rokkitapahtumassa. Päiväkin oltiin jo reissun päällä kun kävimme ystäviemme lapsen ristiäisissä, joista ei ehditty kotiin edes vaatteiden vaihtoon, vaan juhlamekko ja korkkarit vaihtuivat hieman arkisempaan asuun matkan varrella.

"Festarit" olivat pienimuotoinen tapahtuma, jossa väkeä oli kuitenkin mukavasti ja esiintyjätkin varsin kelvollisia. Ensisijaisesti mentiin kuuntelemaan Kotiteollisuutta, mutta katsottiin myös Eläkeläisten keikka ja muutama kappale Viikatetta - vaikkei ihan omiin ykkösuosikkeihin lukeudukaan. Eläkeläiset viihdyttivät yleisöä joka solullaan ja vaikka olen heidät kerran aiemminkin nähnyt livenä, oli eilinen setti taas ihan omaa luokkaansa. Jäi hyvä mieli heidän musisoinnistaa. Pari kuvaa eilisistä kekkereistä löytyy Instastani.

Oikein mukavaa uutta viikkoa ja toivotaan, että se aurinkokin muistaisi meitä taas enemmän kuin pienen pilkahduksen verran.

 

Saija