Ette arvaa kuinka jännittää!

Pitkään se tosiaan otti, mutta tässä sitä nyt viimein ollaan. Ja hui, kuinka jänskää tämä taas onkaan herätellä uuttavanhaa harrastusta henkiin ihan uudenlaisessa ympäristössä teidän kaikkien upeiden kanssabloggaajien rinnalla. 

Kollektiivinen moi siis kaikille! Tuolta oikealta löytyy keskeisimmät faktat minusta ja blogin aihepiiristä eli niitä en taida nyt tässä alkaa toistamaan - vaikka papukaijamainen asioiden kertaaja noin muutoin olenkin.

Kiva olla mukana Starboxissa melko pitkän blogittoman kauden jälkeen. Nyt vaan tuntui, että on jälleen intoa jakaa arkeaan ja elämänsä "tähtihetkiä" (ja niitä ei-niin-tähtihetkiä myös) blogin muodossa. Jutut todennäköisesti tulevat rönsyilemään jos jossakin maan ja taivaankannen välillä, mutta blogin nimikinhän antaa sille mahdollisuuden. Lapasesta lähteävät helposti jutut siinä missä teotkin. Joskus saattaa lähteä lapasetkin.

Olen tosiaan vuosien varrella lopettanut yhtä monta blogia kun aloittanutkin. Ei niitä nyt kymmeniä ole, mutta muutamia kuitenkin. Tarinavarasto on vaan jossain kohtaa alkanut ehtyä ja kirjoitusinto hiipunut niin olemattomiin, että on mennyt ihan väkisinkirjoittamiseksi. Eikä tällaisten harrastushommien ole tarkoituksen mukaista muodostua pakkopullaksi ja liki ikäväksi velvollisuudeksi. 

Kirjoittaminen on jonkinasteinen intohimo ollut oikeastaan aina ja siksi nytkin sormia kävi syyhyttämään jo ajatuksesta, että aloittaisi blogiharrastuksen uudelleen! En tiedä millaiset padot tässä murtuu kun oikein vauhtiin pääsee ja alkujäykistely sekä omien jaarittelujen vertaaminen muiden postauksiin unohtuu...

Toinen lempiasia, joka täällä käy varmasti ilmi todennäköisesti ennemmin kuin myöhemmin, on valokuvaus. Ei, en tosiaan laske itseäni edes harrastevalokuvaajaksi! Lähinnä puhelimella räpsin kuvia kaikesta sekä kaikkialta ja joskus harvoin tulee napattua matkaan järjestelmäkamera mentaliteetilla "yritä ja (epä)onnistu". Kuvia tulette siis näkemään takuuvarmasti postauksien lomassa kosolti. Laadustakin tinkien.

Ja kun lempijuttuihin päästiin, niin kait nyt voin niitä kertoa muutaman lisääkin. Leipominen ja kokkaaminen, shoppailu, meidän rakkaat paskapäät eli koirat ja matkustaminen. Näistäkin tulette kuitenkin vielä lukemaan postauksen jos toisenkin.

En pitele teitä nyt enää tämän pidempään juhannusvapaiden häämöttäessä jo kulman takana, vaan toivotan leppoisan rentouttavaa keskikesän juhlaa teille jokaiselle! Pitäkää huolta toisistanne ja itsestänne. :)

Kesäiset juhannusherkut

Saija