Unelmien uutta vuotta!

Monet ovat jo postanneet blogeihinsa menneen vuoden yhteenvedon, mutta itse taidan vaan todeta: olipahan vuosi! 365 päivään mahtui asioita, jotka olisin mielihyvin halunnut välttää, mutta onnekseni kovalevylle tallettui valtava määrä kaikkea sellaista, jota voin myös muistella lämmöllä ja ylpeydellä.

Olen aktiivisesti välttänyt uuden vuoden lupauksien tekemistä enkä niitä tee nytkään. Esitän vain toiveen, että vuosi 2017 olisi edes hieman edeltäjäänsä armeliaampi ja oppisin itse myös saman. Ja jos sitä lunta on pakko tulla tupaan, heittäisi elämä edes edeltä päin lapiolla, niin olisi helpompi huhkia!

Toivon myös, että rakkaimmat ihmiseni saisivat osakseen vain parasta, koska sen he ovat varauksetta ansainneet. Jostakin voisi myös löytyä ja järjestyä enemmän aikaa jakaa hetkiä näiden elämäni tärkeimpien ja merkityksekkäimpien läheisteni kanssa. Ja jos niin ei syystä tai toisesta käy, haluan heidän muistavan, että he ovat sydämessäni ja ajatuksissani siitä huolimatta.

Toivotan mitä hurmaavinta uutta vuotta 2017 teille kaikille tämän postauksen lukijoille. Toteutukoot toiveenne, väistykööt pelkonne ja tuokoot vuosi paljon hykerryttäviä hetkiä rakkaidenne kanssa!

Saija

Ps. Kansikuva Pixabay.comista.