Blogi muuttaa - Starboxia ei kohta enää ole

Kaakon Viestintä lopettaa Starbox blogiportaalin 31.3.2019, joten minun täytyy siirtää tekstini muualle tai lopettaa blogi.

Kaikki ketkä minut tuntevat, niin tietävät, että lopettaminen ei ole minulle vaihtoehto, joten tekstit täytyi siirtää. Blogini löytyy siis jatkossa täältä laurahassu.blogspot.com, sieltä mistä blogi sai alkunsa ja missä kirjoitin kaksi ensimmäistä blogivuotta.

Vaikka osoite tulee muuttumaan niin blogin sisältö tulee pysymään samanlaisena, minun näköisenäni. Aihealueina lifestyle, perhe, vauva, koti, sisustus, juhlat/sesongit, kotimaan matkailu, meidän kuulumiset ja myös syvällisemmät pohdinnat+

Harmittaa toki, sillä Starbox on ollut ensimmäinen blogiyhteisöni ja olin niin innoissani siitä, kun minut viime vuonna pyydettiin mukaan portaaliin. Blogiyhteisössä kirjoittaminen inspiroi minua ja olen kirjoittanut täällä paljon postauksia, kovempaan tahtiin kuin aiemmin. Mukavaa, että blogini on kasvanut ja että yhä useampi lukija löytää kirjoitukseni. Olen tykännyt kirjoittaa portaalissa, olen jo monta kertaa ylittänyt itseni, mukavaa, että olen päässyt olemaan osa blogiyhteisöä, olen päässyt bloggaamaan ihmisten ympäröimänä kenellä on samat intohimon kohteet: kirjoittaminen ja kuvaaminen.

Ehdin kotiutumaan Starboxiin, mutta toisaalta on kiva taas kirjoittaa myös pitkästä aikaa vanhassa tutussa osoitteessa. Eikä sitä koskaan tiedä minne blogini tie tulevaisuudessa vie.

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Vaikka Starbox tulee tiensä päähän, niin ei käy Laura "Hassulle". Bloggaaminen jatkukoon! Löydät linkit ja ilmoitukset aina uusimpiin postauksiin tuttuun tapaan Instagramista ja Facebookista. Toistaiseksi vielä blogini löytyy kahdesta osoitteesta täältä ja www.laurahassu.blogspot.com