Blogisynttärit

Aivan mahtavaa! Blogini Laura "Hassu" täyttää tänään 1v. Tänään juhlitaan vuoden mittaista blogitaivaltani. Sitä miten voitin pelkoni ja uskalsin ottaa riskin kun aloitin kirjoittamaan julkisesti. Blogisynttärit, vau! Sen kunniaksi järjestän teille myös kivan arvonnan. ♡


Vuosi on mennyt todella nopeasti. Tuntuu hurjalta, että olen kirjoittanut jo näin kauan. Muistan erittäin hyvin blogin alkutaipaleen, se ei ollut helppo. Päätös bloggaamisesta ei ollut mikään hetken mielijohde vaan oli kypsynyt sisälläni jo pitkään. Miten Laura "Hassu" -blogi sai alkunsa, mitä ajatuksia se herätti minussa ja läheisissäni? Kun blogini täytti puolivuotta, niin kirjoitin postauksen juuri tästä aiheesta: Miten blogi sai alkunsa.

 


Harva ehkä ymmärtää miten tärkeä tämä blogi oikeasti on minulle. Tämä blogi on todiste siitä, että olen voittanut pelkoni, minusta on tullut paljon rohkeampi ja itsevarmempi. Nykyään uskallan olla oma itseni ja uskallan nauttia elämästäni. Tärkein motiivi blogille on ollut se, että pääsen tallentamaan tänne kaikki Helmin ihanat lapsuusmuistot. Ehkä kuitenkin yhtä tärkeää on ollut myös se, että blogin myötä olen huomannut miten kivaa elämäni oikeasti on ja olen oppinut keskittymään elämässäni niihin asioihin mitkä ovat hyvin. Minulle se ei aina ole ollut helppoa. Onneksi olen saanut takaisin positiivisen elämänasenteeni. 

 


Kuten arvata saattaa, olen kuullut negatiivisia kommentteja blogiini liittyen. Voi olla, että niiden on ollut tarkoitus loukata minua, mutta ne ovat kuitenkin tehneet minusta vahvemman. Olen päässyt eroon siitä pelosta, että mitä muut minusta ajattelevat. Jos tämä blogi ei miellytä, niin tätä ei ole kenenkään pakko lukea. On ihan eri asia olla ilkeä kuin antaa rakentavaa palautetta. Ei minun kanssani tarvitse olla samaa mieltä. Jos jokin asia ihmetyttää tai jää vaivaamaan niin minulle saa esittää kysymyksiä :-)

 

 

 

Nautin kirjoittamisesta ja valokuvista todella paljon. Tämä on ihana harrastus. Saan toteuttaa itseäni, pääsen purkamaan tänne ajatuksiani ja tallentamaan kaikki hyvät hetket. Minusta on ihanaa miten iloiseksi tämä blogi on tehnyt minut. Minusta on ihana kuulla miten tekin olette ilahtuneet ja saaneet inspiraatiota blogistani. Olen aidosti yllättynyt siitä, miten monia blogini kiinnostaa. En olisi uskonut, että teitä olisi siellä niin monta. Haluan kiittää teitä kaikkia. Teidän positiivisten palauttaiden ansiosta minusta on tullut itsevarmempi. Kannustavat sananne ovat vieneet minua eteenpäin ja tehneet minusta koko ajan rohkeamman kirjoittamisen suhteen. Olen kiitollinen teistä kaikista, kiitos että kuljette tätä matkaa kanssani. Kiitos että olette siellä. ♡ Tulkaa rohkeasti kommentoimaan. Kuulen mielelläni lisää teidän ajatuksianne, niin täällä blogin puolella, instagramissa kuin facebookissakin.  

 

 

 

- " On se aina niin kiva katsella mitä Helmi puuhailee. Kiitos blogistasi. "
 

- " ♡ ihana kirjoitus. Oo ylpeä itsestäs. Mitä kaikkea tulevat vuodet tuokaan kun oot yhtä rohkea! "
 

-" Ihania kuvia taas "
 

- " Kylläpä tuli hyvä mieli kun katsoin blogisi kuvat. Helmii on kyllä todella ihana!!!! "
 

- " Toivottavasti kun jonain päivänä saan sen oman pikku enkelin, osaan hänet vaatettaa yhtä tyylikkäästi kuin sie Helmin :) Ja äitinä ylipäätään, oot mun esikuva. On aina niin hellyttävää katsella teitä yhdessä. "
 

- " Todella mukava lukea blogiasi. Sinulla  on selvästi arvot kunnossa. Toivonkin teidän perheellenne onnellista elämää "         

- " Jatka vain samaa rataa. Sun blogia ja valokuvia on hauska katsoa ja inspiroitua niistä :D "                                                   - " On mukava lukea täältä teidän tekemisistä ym. ja kauniit, taidokkaasti otetut kuvat kirsikkana kakun päällä:) "                       

 - " Tulen vaan yksinkertaisesti niin hyvälle mielelle näitä lukiessa, huokuu vilpitön ilo ja onnellisuus:) ♡  Moni voisi ottaa oppia sun elämänasenteesta. "                                                                                                                                                                 - " Sulla on tosi kivaa tekstiä! :) Helppoa luettavaa ja niin kauniita kuvia! Jatka samaa rataa :) "                                                 

- " Hyvä kirjoitus, kävin lukemassa "                                                                                                                                               

- " Hyvää, rehellistä ja tarpeellista aika ajoin. Jatka vaan vahvasti omaa reittiäsi. Maailmassa on paljon surua ja tuskaa, kaikelle ilolle, kauneudelle ja hyvälle mielelle on tilausta, toiset sen kestää, toiset ei ♡
 

 

 

 

Olen otettu kaikista kauniista sanoista mitä olen saanut ja hyvin kiitollinen niistä jokaisesta. Haluankin kiittää teitä kaikkia järjestämällä kivan arvonnan. Yksi teistä ihanista lukijoistani voittaa tämän A Little Lovely Companyn mustan kirjainnauhasetin! Kirjainnauha on kiva somiste juhlissa, nätti koriste lastenhuoneessa ja muualla sisustuksessa. Pakkauksessa on 147 merkkiä (kirjaimia, numeroita ja symboleja), joista saa tehtyä haluamansa yhdistelmän. Merkit kiinnitetään toisiinsa pienillä metalliklipseillä, jotka tulevat pakkauksen mukana. Pidän todella paljon A Little Lovely Companyn tuotteista, tuo kirjainnauha on yksi suosikeistani!


Näin osallistut arvontaan: Kommentoi onnittelemalla Laura "Hassu" -blogia tai kerro mistä aiheesta haluaisit minun tekevän postauksen. Arvonta alkaa tänään 2.3.2017 ja päättyy viikon päästä eli 9.3.2017. 


Onnea arvontaan! ♡