Helmikuu 2019

Helmikuu oli meillä flunssakuukausi, olimme useamman viikon nuhaneniä, yskä ja kurkkukipu vaivasi, kuumeiluakin oli. Onneksi sairasteluun ei kuitenkaan mennyt koko kuukautta, vaikka flunssa jatkuu vieläkin.

Poikkeuksellisesti helmikuussa oli jo niin keväisiä kelejä. Satoi vettä, lumet alkoi sulaa ja aurinko lämmitti ihanasti. Oli todella liukasta ja märkääkin. Pekka vietti talvilomaa ja isyysvapaita (lomakuulumiset täällä). Oli ihanaa kun hän oli melkein kaksi viikkoa kotona kanssamme ja saimme viettää paljon aikaa yhdessä perheenä.

Helmikuun alussa Vilma täytti 7kk ja oppi kuluneen kuukauden aikana: konttaamaan, seisomaan, taputtamaan ja vilkuttamaan. Vau!

Tässä kuussa on ollut Runebergin päivä ja ystävänpäivä. Koristelimme ja Pekka leipoi vaikka mitä herkkuja! Sain muumikokoelmaani lisää ihania astioita, kun sain ystävältäni ystävänpäivälahjaksi ihanan muumitalokannun. Innostuin itse ostamaan kokoelmaani uudet Ninni- ja Muumipeikko-mukit. Pekka osti Marimekon Oiva10v mukeja.

Helmikuussa aloitin mielenkiintoisen ja inspiroivan yhteistyön Rosarium Kukkatalon kanssa. Tein myös yhteistyöpostauksen KaislaStarin ihanista lastenvaatteista. Kirjoitin enemmän postauksia kuin tammikuussa, vaikka flunssa vaivasikin. Väsytti, mutta silti minulla oli paljon postausideoita:

Vilma 7kk

#lastenvaatelempparit

Talvilomasuunnitelmia

Pehmolelurakkautta

Blogi muuttaa - Starboxia ei kohta enää ole

Ystävänpäivä

Rosarium Kukkatalo - Kukkia, sisustusesineitä kursseja ja tapahtumia

Meidän Disney-suosikit

Mustavalkoinen vauvanurkkaus

Talvilomareissu Jyväskylään ja Kuopioon

Lapsen kanssa kukkakurssilla

Talviloma+Isyysvapaat

Hauskat palapelivaatteet

31.3. Starbox blogiportaali suljetaan ja blogini löytyy sen jälkeen täältä www.laurahassu.blogspot.com