Lapsen Maailma + arvonta

Sain mahtavan tilaisuuden tehdä yhteistyötä Lapsen Maailma -lehden kanssa. Postaus sisältää kivan arvonnan.

 

 

Mikä Lapsen Maailma? Lapsen Maailma on visuaalisesti kaunis lehti, joka käsittelee tärkeitä asioita: lasten ja nuorten kasvatusta sekä asiaa lastensuojelusta. Lehti sisältää myös tarinoita mielenkiintoisista henkilöistä ja erilaisista perheistä. Lapsen Maailma -lehteä kustantaa Lastensuojelun Keskusliitto ja lehden tuotto menee Keskusliiton toimintaan. Lehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Jos haluat tietää lisää, niin klikkaa www.lapsenmaailma.fi Lapsen Maailma -lehden löytää myös Facebookista, Instagramista ja Twitteristä. 

 

 

 

 

Olen kestotilannut Lapsen Maailma -lehteä jo viisi vuotta. Tutustuin lehteen opiskellessani kasvatusalaa.  Valmistumiseni jälkeen ehdin olla työelämässä pari vuotta (ennen kuin minusta tuli äiti) ja lehti kulki mukanani myös silloin. Koen lehden hyödylliseksi ja lukemalla olen oppinut  paljon uutta.  Lasten asiat, kasvatus, koulunkäynti ja lasten hyvinvointi ovat aina kiinnostaneet minua. Mutta nyt kun olen äiti ihanalle pienelle tytölle, niin nämä asiat kiinnostavat vielä enemmän ja ne tuntuvat nyt henkilökohtaisilta.

 

 

Lapsen Maailma -lehdessä on paljon hyviä kirjoituksia, kuten esimerkiksi : mielenkiintoiset kuukauden henkilöt, monipuolinen tietotulva,  tärkeää asiaa sisältävä tutkittua tietoa osio ja lopussa Sami Parkkisen ottama kaunis kuva lapsen/nuoren harrastuksesta, muotokuva. Olen lehteä lukemalla oppinut lisää erilaisista perheistä, erityislapsista,  lastensuojelusta sekä saanut lisätietoa kasvatusasioihin. 

 

 

 

 


Pidän valokuvaamisesta ja valokuvista. Lehden visuaalinen ilme tekee minuun vaikutuksen. Kansikuvat ovat niin kauniita, taiteellisia ja niissä on jotenkin satumainen fiilis. Lehti on muutenkin täynnä kivoja inspiroivia kuvia.

 

 

 

 

Olen viihtynyt lehden parissa ja toivon että sinäkin viihdyt. Järjestämme Lapsen Maailma  -lehden kanssa kivan arvonnan. Yksi lukijoistani voittaa itselleen Lapsen Maailma -lehden 6kk:n määräaikaisen lehtitilauksen. Mahtava tilaisuus voittaa mielenkiintoista lukemista puoleksi vuodeksi!

 

 

Näin osallistut arvontaan:


- Kerro miksi haluaisit voittaa tai mikä Lapsen Maailma -lehdessä kiinnostaa sinua. 
- Arvonta on voimassa kaksi viikkoa eli 29.11-13.12.2016. Ilmoitan voittajan tämän postauksen loppuun keskiviikkona 14.12. 
Onnea arvontaan! :-)