Luukku 16 - Minun joululahjatoiveet + arvonta

Luukusta 16 paljastuu joululahjatoiveita. Mitä tämä 26-vuotias vaimo ja kotiäiti toivoisi lahjaksi + ARVONTA
 

 

Minulla on aina ollut erityinen suhde astioihin, sitä voisi kutsua jopa astiarakkaudeksi. Kukaan ei varmaan ylläty siitä, että Marimekon Oiva Siirtolapuutarha- sekä Räsymatto-astiat (ja tekstiilit ♡) ovat mieleeni. Meiltä löytyy muutamia erikokoisia lautasia ja mukeja, mutta vielä puuttuu paljon ihania astioita, joita meillä ei ole, esim. iso kulho, purkit ja leikkuulauta. Ehdottomasti haluaisin kasvattaa lautasten, kippojen ja mukien määrää, jotta joskus saisimme kasaan vaikka isommankin astiaston.
 

 

 

Olen aikamoinen herkkusuu, joten olisi tietysti mukavaa saada suklaata ja namusia lahjaksi. Erityisesti toivoisin saavani Kinderin herkullisia suklaapukleja, hih. ♡ Valitettavasti ruoka-allergiat vaikuttavat siihen mitä voin syödä. En siis voi syödä herkkuja, jotka sisältävät pähkinää, mantelia, omenaa tai appelsiinia.
 

 

 

Olen ollut Muumi-fani pienestä pitäen, joten toiveissa olisi kasvattaa kokoelmaani. Olenkin joskus sanonut, että jos minulle ostaa Muumia, niin koskaan ei voi mennä pieleen, hih. Haluaisin kokoelmaani myös lisää jo tuotannosta poistuneita Muumi-mukeja, joita minulla ei vielä ole.
 

 

 

Oi lahjakortitkin olisivat kivoja. Olisi ihanaa päästä shoppailemaan esimerkiksi Puine:n, Vimma:n tai Metsola:n verkkokauppaan, H&M:lle, Ikeaan tai esimerkiksi Ifolorin verkkokauppaan, josta aika usein tilaan kuvatuotteita. Myös itsetehdyt lahjakortit olisivat ihania, jossa joku tarjoaisi meille esimerkiksi Helmin hoitoapua, että saisimme Pekan kanssa pienen hengähdystauon ja olla vähän aikaa ihan vaan miehen ja vaimon roolissa.
 

 

 

Joulussa tärkeintä ei kuitenkaan ole lahjat, vaan yhdessä oleminen, kivat perinteet ja ajatus toisten ilahduttamisesta, miten saa toiselle hyvän mielen. Kotiäidin budjettini on rajallinen joten ostamatta jää usein paljon kivoja juttuja joista haaveilen. Siksi oli hauska kirjoittaa tälläinen postaus siitä mitä toivoisin, jos saisin valita mitä vain, hih. Olen aina ollut kiitollinen kaikista lahjoista mitä olen saanut, sillä jokainen ostaa tai tekee aina omasta mielestään hyviä lahjoja. Se on joka kerta yhtä ihanaa, jos joku haluaa muistaa ja ilahduttaa minua. Haluan myös itse muistaa läheisiäni jouluna, on mukava ostaa lahjoja, lähettää joulukortteja ja jakaa hyvää mieltä ♡
 

 

 

Haluan ilahduttaa myös teitä ihania lukijoitani järjestämällä teille arvonnan, jossa joku onnekas voittaa itselleen joululahjaksi Marimekon mustavalkoisen Räsymatto patalapun/pannunalusen ♡ Näin osallistut arvontaan: Kommentoi mitä sinä toivot joululahjaksi. Arvonta päättyy viikon päästä eli  23.12.2017 klo 23:59. Arvonnan voittaja ilmoitetaan tämän postauksen kommenteissa. Onnea arvontaan ♡