Luukku 19 - Suomen Suurin Sisähuvipuisto + arvonta

Meidät kutsuttiin tutustumaan Suomen Suurimpaan Sisähuvipuistoon Helsingin Messukeskukseen. Innostuin tästä heti, koska tiesin miten hauska päivä tästä tulisi Helmille, joten kutsuun oli helppo vastata myöntävästi.


Helmin mielestä parasta oli sininen iso pomppulinna, pienten alueen leikkipaikat, Ryhmä Hau pomppulinna, isot liukumäet/seikkailuradat ja pallomeri. Niissä vietettiin eniten aikaa, mutta kyllä me taidettiin käydä jokaisessa pomppulinnassa ja mäessä. Pekka testasi benjijuoksua, hän kiipesi tikkaita pitkin soittamaan kelloa ja heitti jättitikkatauluun ensimmäisellä heitolla napakympin. Lisäksi pelattiin jalkapalloa, nostalgisia nopeuspelejä, voimapeliä ja ilmakiekkoa. Ajelimme polkupyörillä ja Helmi ratsasti hevosilla. Minusta oli kiva huomata miten monenlaista tekemistä siellä on kaikenikäisille. Meillä oli todella hauska päivä!

Tämä Suomen Suurin Sisähuvipuisto on avoinna Messukeskuksessa 26.12.2017 – 7.1.2018. Klo: 10-18, perjantaina 10-20. Välipäiville hauskaa tekemistä ja mukavaa yhdessäoloa koko perheelle. Sieltä löytyy sporttialue, pelialue, pomppulinnataivas ja taaperoalue, paljon kivaa tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin. Lisää tietoa Suomen Suurimmasta Sisähuvipuistosta voit lukea täältä.

Nyt minulla on mahdollisuus järjestää teille arvonta, jossa joku onnekas voittaa perhelipun kyseiseen tapahtumaan. Eli kaksi aikuista ja kolme alle 18 vuotiasta lasta pääsevät ilmaiseksi huvittelemaan Suomen Suurimpaan Sisähuvipuistoon Helsingin Messukeskukseen yhtenä päivänä 26.12.2017-7.1.2018 välisenä aikana. Palkinnon arvo on 40€. Näin osallistut arvontaan: kommentoi mikä joulussa on parasta. Arvonta päättyy 24.12.2017 klo: 23:59. Voittaja ilmoitetaan tämän postauksen kommenteissa. Onnea arvontaan ♡