BLONDI VAI EI?

Heissan!

Petin tänään miun itselleni luvatun sopimuksen. Värjäsin hiukset. Olin siis päättänyt, että en värjää hiuksiani nyt piitkään aikaan mutta hupsistakeikkaa.. Näin netissä kuvan naisesta jolla oli punaiset (siis HUOM! räikeän punaiset) hiukset ja päätin että haluan itse samanlaiset.

Koska en tiennyt miltä punainen väri näyttää päälläni, ostin kaupasta Biozell professional color mask hoitavaa sävytettä sävyssä CHILI PEPPER.

Olen aikaisemmin käyttänyt saman valmistajan color maskia sävyssä RASPBERRY. Se on pinkkiä sävytettä ja totesin että väri toimi hyvin ja levittyi tasasesti.

Lähtökohta:

tältä hiukseni näyttivät harjattuina. Tyvikasvuni on mullistunut massiiviseksi kokonaisuudeksi jot en ole jaksanut värjätä pois. Sillä pidin vielä tuolloin sopimuksesta kiinni.

Sitten kun hiukset on harjattu, värin levitys voi alkaa. Purkissa ohjeistetaan levittämään sävyte puuhekuiviin hiuksiin mutta levitin itse kuiviin. Onnistui myös niin. VARO OSUMASTA VALKOISIIN TAI YLIPÄÄTÄNSÄ MUIHIN PINTOIHIN VÄRIÄ LEVITTÄESSÄ!!!! Väri pinttyy nopeasti kiinni ja jättää jälkeensä punaisen muiston.. Kun väri on päässä annoin sen vaikuttaa 10min. Huuhtele ja kuivaa hiukset. Ja BOOM! Valmista! Sävyte ei kuitenkaan värjännyt tyvikasvua pois vaan se jäi sinne paikoilleen möllöttämään. Muuten olen tyytyväinen väriin.

Kuva hieman tummentaa sävyä, mutta aika samanlainen on päivänvalossa.

Suosittelen Biozell professional tuotteita. Jos väri ei ole mieleinen, ei ole paniikkia sillä väri kestää vain n.7 pesua.