KUKA TÄÄ BLONDI ON?!

Usein minua kutsutaan Lauraksi. Jotkut kutsuu Larpaksi tai Laalaksi. Olen 16-vuotias kotkalaiskasvatti. Rakastan matkustamista ja merellä/rannalla olemista. Koska on loma, on aikaa myös vapaamuotoiseen kirjoittamiseen eikä vain esseiden rustaamiseen! Opiskelen Kotkan lyseon lukiossa ympäristölinjalla.

Niinkuin aikaisemmin mainitsin, rakastan matkustamista. Pienempänä naperona kun asuttiin äidin kanssa kahdestaan, matkusteltiin paljon. Äidin kanssa asuttiin kahdestaan yhdeksän vuotta. Sen yhdeksän vuoden aikana lennettiin äidin kanssa lämpimiin kohteisiin, yleensä Kanarian saarille ja muihin yleisiin turistirysiin. Isän luona kävin harvoin, vaikka hurjasti isiä rakastankin. Matkustelun vauhti kuitenkin laski kun muutettiin äidin nykyisen aviomiehen luokse.

Pidän myös laulamisesta. Laulaminen on aina ollut osana mun elämää ja pienenä en tietenkään osannut sanoja lauluista vaan keksin sanat itse. Aiheena saattoi olla se kuinka haravoin pihaa. Aivan jostain arkisista aiheista saattoi tulla hitti jota hoilattiin vielä kauan sen keksimisen jälkeen. Nykyään en kuitenkaan laula haravoinnista vaan laulan oikeita kappaleita kovaa ja korkealta.

La vida de rubia on espanjaa, ja tarkoittaa blondin elämää. Täällä päästän tutut ja tuntemattomat tutustumaan elämääni ja menneisyyteen. 

Toivottavasti viihdyt!