Jouluinen asetelmaidea luonnosta

Vähän samaan tapaan kuin viherkasvit, erilaiset oksat ja havut tuovat talvella ihanaa tunnelmaa kotiin. Sain idean näihin ihastuttaviin lasipurkki-havuihin Koti ja Keittiö lehdestä ja se piti tietenkin heti toteuttaa. Sunnuntaina taskulampun valossa etsimme metsästä erilaisia juttuja purkkeihin, jotka olin saanut äitini varastoista. Lopulliseen asetelmaan päätyi kuusenoksaa, katajaa ja puolukanvarpuja. 

Näin vedessä havut kestävät pitkään kauniina, eivätkä karise. Lisäksi se on helppo, edullinen ja kaunis asetelma vaikka joulukattaukseen. 

Eilen postin mukana saapui kauan haussa ollut sohvapöytä, jolle asetelmia oli myös tarkoitus laitella. Sen kanssa kävi kuitenkin hassusti... Kasasimme pöydän kansi alaspäin, sillä kansi oli marmoria ja siis todella painava. kun käänsimme pöydän, kauniin valkoisen pöytälevyn sijaan sieltä paljastuikin lähinnä paksuraitaista seepraa muistuttava mustavalkoinen tekele. :( Kyllä harmitti! Ei muuta kuin reklamaatiota eteenpäin ja nyt odottelemme ehdimmekö saada jouluksi uuden pöydän kotiin. 

Seurailkaa muuten tiliäni instagramista nimellä @liidunvalkoista
Sinne päivittelen lähes päivittäin sisustuskuulumisia 

- Katja -