Joulun odotusta ja listahommia

Olen fiilistellyt joulua jo marraskuusta lähtien, mutta silti tuntuu, että joulu tulee aina yhtä yllättäen. Enää kaksi kokonaista työviikkoa ja sitten voi hetken hengähtää tapahtumarikkaasta vuodesta. Vuodessa on tapahtunut niin paljon kivoja asioita kodin valmistumisesta matkusteluun ystävien kanssa, mutta silti tuntuu, että puhti on aika poissa. Meillä on onneksi molemmilla ihanan pitkä joululoma ja nytkin vietetään pidennettyä viikonloppua. Arkipyhät on parhaita!

Pidennettyyn viikonloppuun mahtuu kaikenlaista kivaa, kuten parit pikkujoulut, itsenäisyyspäivän juhlintaa, kotiviinin pullotusta ystävien kanssa ja ihan vaan kotona rentoutumista. Ihan rentoilun kannalta ei kuitenkaan olla otettu, vaan ollaan vihdoin laiteltu ikkunalistoja paikoilleen. Ollaan asuttu tässä nyt puoli vuotta ja vihdoin on sellainen väli, että viimeistelylle on aikaa. Ikkunoista tuli heti siistimmän näköiset, kun kolot saatiin piiloon. Vielä on kuitenkin hommaa, kun kaikki jalkalistat pitäisi saada paikoilleen. Meille on tulossa toinen talonäytös Kastellin kautta tammikuun alussa ja siihen mennessä kaiken pitäisi olla valmista. Se motivoi kummasti tekemään!

Viimeisiä ikkunalistoja paikoilleen

Meinattiin mennä katsomaan joulukuusta ensi viikolla. Haaveissa on mahdollisimman korkea ja tuuhea kuusi, sillä huonekorkeutta meillä on lähes 2,9 m. Samalla pitää muuttaa hieman järjestystä olohuoneessa, mikä tuo kivaa vaihtelua jouluksi. Viime vuonna meillä ei ollut tilapäisasunnossa kuusta, joten en millään malttaisi odottaa kuusen koristelua! 

Toivottavasti saadaan paljon lunta ja valkoinen joulu. Ihanaa joulun odotusta kaikille!

- Katja -