Sisustushaaveita vuodelle 2019

Talo alkaa olla valmis, mutta sisustus ei ole koskaan. Ja tämähän on tietenkin just se paras juttu! Meidän kohdalla tämä on vielä tarkoittanut sitä, että hankintalistalla on paljon kaikkea uutta. Tarkoitus olisi, että jossain vaiheessa sisustusta voisi muuttaa enemmänkin tavaroiden ja kalusteiden paikkoja vaihtelemalla, kuin uutta ostamalla. Kuitenkin tällä hetkellä seuraavat hankinnat kuumottelevat jo mielessä. 

Valaisin olohuoneeseen

Olohuone on odottanut sopivaa valaisinta muutosta saakka. Se on ollut listalla aina seuraavana hankintana, mutta jostain syystä se ei ole vieläkään ostoskoriin päätynyt. Valaistuksen suhteen olen horoskoopin mukaan perus rapu. En pidä liian kirkkaasta valaistuksesta ja tunnelmoin mieluummin hämyisessä kodissa. Kuvan valaisin on ollut tähän mennessä sellainen, jonka näkisin parhaiten meidän olohuoneessa, melko himmeillä polttimoilla. 

Kuva: Veke
Tällä hetkellä valaisimen virkaa ajaa katosta roikkuva lyhty

Talonumero

Talon päätyseinään isot modernit mustat talonumerot sopisivat kuin nenä päähän. Olen katsellut eri vaihtoehtoja ja harmikseni hyvin harva myy juuri sopivia, joiden korkeus olisi minimissään 20-30 cm. Mieluisimmat olen löytänyt Hannah Hoijarilta, kuten moni muukin, mutta korkea hinta vielä arveluttaa. Mutta olisivathan ne nyt aivan superhienot! Hahmottelin kuvaan alla, miltä numerot voisivat meillä näyttää. 

Tyylikkäät akustiikkalevyt olohuoneeseen

Leffahuoneen lisäksi olohuoneeseen television päälle olisi tarkoitus hankkia tyylikkäitä akustiikkalevyjä vaimentamaan tilan kaikua. Vaimennuksen lisäksi silmää miellyttävä ulkonäkö on näissä korkealla kriteereissä. Olen löytänyt hyvännäköisiä mm. Konto Acousticsilta ja Innofusorilta ja lisäksi paikallinen toimija ArteMano Acoustics kiinnostaa. 

Kuva: Innofusor

Kaupunkijuliste

Lappeenrannan kaupunkijulistetta olen myöskin katsellut jo jonkin aikaa, mutta en ole saanut aikaiseksi hankkia. Ehkä alkuvuodesta olisi sen aika. 

Kuva: Kaupunkijuliste

Vaatehuoneen kalustus

Vaatehuone on ollut vielä pelkkä tyhjä huone, sillä tärkeämmät asiat ja rahanreiät ovat ajaneet tähän mennessä ohitse. Katselin jo viime keväänä Ikeasta heidän vaatehuonekalusteitaan ja sieltä löytyikin kivoja yhdistelmiä. Vaatehuone tulee olemaan ihan minun oma, joten saan kalustaa sen mieleni mukaan. Yksi erikoisuus sinne on tulossa, mutta siitä lisää sitten myöhemmin.. :)

Poreallas 

Puhuin tästä ensin miehelleni ihan vaan vitsillä, että hei, eikö olisi siistiä, jos tuosta terassilta voisi katsella skumppalasi kädessä maisemia sellaisessa upotetussa porealtaassa. Tätä piti sulatella hetken aikaa, mutta nyt sain asialle vihreää valoa! Voin siis alkaa haaveilla tästä jo tämän vuoden puolella.. ;)

- Katja -