2016

Näin sitä viiletetään jo vuotta 2017 kovaa vauhtia eteenpäin! Vuosi 2016 jäi taakse meidän ihastellessa rakettien räiskettä ja juodessa skumppaa. Olen tässä pläräillyt viime vuoden kuvakansioita läpi ja nappaillut kollaaseihin kivoimpia kuvia. Vuosi oli taas kerran aivan ihana ja sisälsi uusia kokemuksia, ystäviä, tapahtumia, reissuja ja vaikka mitä! 

Alkuvuonna kovien pakkasten jyllätessä aloitettiin ystäväni kanssa street tanssi jonka kautta olen päässyt vuoden aikana tutustumaan mahtaviin tyyppeihin ja kokemaan monia upeita hetkiä. Se oli ehdottomasti yksi parhaista päätöksistäni viime vuonna.

Alkuvuonna tuli tehtyä kuitenkin vaikka mitä muutakin! Äiti kävi yökylässä, appivanhempien koira vajaan viikon vierailulla ja kavereita viikonlopun yli. Tuli tanssittua, esiinnyttyä, pumppailtua salilla, maalattua sauna, hankittua uudet silmälasit ja käytyä keilaamassa sekä leffassa. Oltiin työporukalla katsomassa musikaalia teatterilla ja ehdittiin jo maaliskuussa korkata terassikausikin Teerenpelissä. Köllöteltiin kotona takkatulen lämmössä kissat kainalossa ja pidettiin lautapelin täyteisiä iltoja ystävien kanssa.

Vietettiin myös unohtumaton ystävänpäivä Helsingin hotelli Kämpissä ja reissu sisälsi älyttömän hyvää ruokaa, samppanjaa, todella hyvää palvelua, ihanan aamiaisen huoneessa ja mielettömät puitteet! Tuo viikonloppu oli kyllä yksi vuoden top jutuista.

Alkukeväästä suuntamisimmekin häämatkalle Mauritiukselle. Parin viikon reissu oli varmasti yksi vuoden kohokohdista ja matkalta tarttui ennätysmäärä kuva- ja videomateriaalia (nimimerkillä edelleen-reissuvideon-editointi-kesken). Rentoutumista, auringonottoa sekä liikaa ruokaa ja juomaa. Vesiaktiviteetteja, seikkailuja ja mielettömiä aamiaisia. Yhdessä oloa, naurua ja PALJON kuvia!

Kevät olikin jo pitkällä kun saavuttiin takaisin Suomeen ja kotona odotti ihana arki. Grillailua terassilla, pihan haravointia, kissojen halailua, treenaamista ja ystävien näkemistä. Käytiin Kouvolassa moikkaamassa sukulaisia sekä kavereita ja piipahdin Imatralla ystävän luona.

Toukokuussa oli jo ajoittain todella kuumat kelit ja tuli nautittua pihalla auringosta niin pihatöitä tehden kuin auringossa lukien. Toukokuussa vietettiin mieheni kanssa molemmat viikko kesälomaa jonka aikana siivottiin pihan ulkorakennus kokonaan. Vaihdettiin keväällä myös olohuoneessa järjestystä ja laitettiin kasvihuone mieheni siskon avustuksella kuntoon. Oli siis selkeästi paljon järjestelyä ja siivousta ilmassa! 

Hauskapitoa ei keväästä puuttunut kun mm järjestin työporukalle isot kesäjuhlat meillä, juhlittiin vappua ja osallistuttiin kaveriporukalla väriestejuoksuun. Color Obstacle Run tapahtumassa ennen varsinaista väriestejuoksua muutama tunti meni lavalla tanssiryhmän kanssa kun vedettiin osallistujille alkulämpät ja esiinnyttiin jonka jälkeen varsinaisen juoksusuorituksen pariin! Hapokasta mutta hauskaa :D Tanssittua tuli muutenkin paljon, etenkin kun oli paljon esiintymisiä ja tiiviskursseja.

Järkkärin käyttö jäi kevään aikana todella vähälle kun Mauritius kuvien käsittelyurakka painoi päälle. Näin ollen julkaisukelpoinen materiaali keväältä on aika vähissä vaikka kuvamateriaalia kyllä keväältä löytyykin, suurin osa kun on aika pikselisiä kännykkäräpsyjä.

Kesällä aloin taas innostumaan pikkuhiljaa kuvailusta ja blogista jotka olivat jääneet keväällä vähemmälle. Muuten kesä jatkui samalla tavalla kuin kevätkin. Salitreeniä, tanssia, kesäiltoja terassilla ja auringonottamista pihalla. 

Käytiin mökkeilemässä moneen otteeseen ja juhlittiin juhannusta sekä mökillä kavereiden kanssa että kotona hyvän ruuan parissa. Olin ensimmäistä kertaa Ilosaarirockissa, tosin hirveän flunssan kourissa joka jatkui vielä monta viikkoa rockin jälkeen. Pääsin olemaan mukana tv-ohjelman kuvauksissa minkä jälkeen vietettiin ilta mielettömän ruoan parissa mahtavien tyyppien kanssa. 

Nähtiin paljon ystäviä, ostettiin uusi auto, juhlittiin, pyörittiin Tykkimäen laitteissa, grillailtiin ja vietettiin ihania kesäiltoja terasseilla istuen ja ystäväpariskunnan uudella talolla krokettia pelaillen.

Syksy täyttyi taas reeneistä, etenkin tanssista. Oli myös työmatka, synttärit, ystäviä ja remontoimista. Aloitimme alakerran vierashuoneen/mancaven remppaamisen ja laitettiin keittiö uuteen uskoon (tästä tulossa oma juttu lähiaikoina). Hauskoja proggiksia ja esiintymisiä sekä halloweenin suunnittelua. Paljon juhlia ja uusia kokemuksia!

Podin myös syysflunssan jonka aikana tuli vietettyä paljon aikaa sohvan pohjalla neuloen. Muutenkin nautittiin syysilloista kotona, laitettiin takkaan tulet, kaadettiin lasilliset punaviiniä ja sytyteltiin kynttilöitä.

Talvella blogi siirtyi tänne Starboxiin. Pikkujouluja pääsin juhlimaan työporukalla ihan mielettömällä murhamysteeri-illallisella. Oli varmasti yhdet onnistuneimmat pikkujoulut jotka erottuivat mahtavalla ja erilaisella ohjelmalla! Keräännyttiin myös tanssiporukalla juhlimaan kauden päätöstä meille saunan ja ruuan pariin. Leffoissa käymistä, sukulointia ja keittiöremontin viimeistelyä. 

Lähempänä joulua sain vihdoin ja viimein hankittua meille verhot olohuoneeseen ja laittelin joulukoristeita. Joulunalus aika täyttyi lahjojen hankinnalla ja toteutuksella, glögillä ja takan lämmittämisellä. Jouluksi keräännyttiin meille ja vietettiin ihana joulu perinteiseen tapaan. Vuosi huipentui mielettömään iltaan jota vietettiin isolla porukalla sekä ravintolassa syöden, nauraen ja samppanjaa skoolaten. 

Vuoden aikana tutustuin moniin uusiin mahtaviin tyyppeihin, luin monta hyvää ja mieleenpainuvaa kirjaa, opin paljon uutta ja pääsin mukaan kokemuksiin joihin en olisi ajatellut pääseväni. Vuosi oli opettavainen ja täynnä rakkautta <3 

Toivottavasti tästä vuodesta tulee vähintään yhtä mahtava!