4 kaunista instagram tiliä - inspiraatiota keväiseen sisustukseen

Varma kevään merkki on se kun aamulla kuudelta alkaa olla valoisaa eikä iltakuudeltakaan ole vielä pimeää! Viime päivinä aurinko onkin porottanut ihan kunnolla ja ulkona linnut visertää. Olen kyllä huomannut selkeän eron omissa fiiliksissä nyt kun aurinkoa on paljon enemmän ja pidempään. Tuntuu paljon virkeämmältä ja energisemmältä.

Kevään tullen iskee myös sisustusvimma. Kevät ja syksy tuntuvat olevan aina kodin laittamisen kannalta aikaa kun tekee mieli muutoksia. Syksyllä lämmintä, kodikasta, pörröistä ja paljon kynttilöitä. Keväisin raikasta, kevyttä, yksinkertaista ja paljon kukkia. Tänä keväänä huomaan inspiroituneeni erityisesti pastellisävyistä joita tuntuu vilahtelevan kaikissa sisustukseen keskittyvissä instagram tileissä. 

Kukkasia ja kasveja toivoisin meille enemmän mutta kissojen takia kasvien pitäminen meillä ovat vähän haastavaa. Pöydälle ei voi jättää kukkakimppua, se syödään. Isompia kasveja meillä on ollut kukkapöydillä tai isoissa ja korkeissa ruukuissa - mutta nekin syödään. Oikeastaan ainoa järkevä ratkaisu meille olisi hankkia seinälle hyllyjä joille saisi kasveja. 

Keräsin tähän neljä ihanaa instagram tiliä joita itse seuraan. Suosittelen kurkkaamaan ja ottamaan tilit myös omaan seuraukseen! Näitä selaillessa tekisi mieli juosta samantien kaupoille ja roijata kotiin pastellisia sisustustyynyjä, kukkasia ja valokuvakehyksiä.

@interiorbysarahstrath
@kristingronas
@simonsayshome
@white.interior