BLOGGERS DAY

Tämä teksti piti julkaista jo eilen illalla mutta juuri kun olin painamassa julkaisu nappia huomasin koko tämän alkupätkän tekstin hävinneen.. Jes. Päätin siis suosiolla jättää tälle päivälle.

Viime viikonloppuna meillä oli Starboxin bloggaajatapahtuma josta jotakuinkin jo kaikki muut mukana olleet ovat kirjoittaneet. Taidankin itse pitää tekstipuolen vähän lyhyempänä ja antaa kuvien puhua puolestaan. 

Päivä alkoi Haminan Aholafarmilla runsaalla lounaalla. Paikan emäntä Tuula kertoi meille kattavasti ruoan alkuperästä ja Aholafarmilla panostetaankin lähiruokaan. Lähes kaikki meistä taisi käydä hakemassa vielä toisenkin lautasellisen vaikka ainakin minä olin ihan täynnä jo ensimmäisenkin lautasellisen jälkeen :D Aholafarmilla järjestetään muuten kaikenlaisia tapahtumia kuten mm kesällä tuleva villiyrttikurssi. 

Jälkiruoan ja asiaosuuden jälkeen siirryimme kodalle syömään vähän lisää jälkiruokaa ja juomaan nokipannukahvit. Äärimmilleen pingottuneen vatsani kanssa oli aika työlästä "patikoida" vielä tsekkaamaan metsässä olevaa metsäkirkkoa missä vihkimisiäkin on järjestetty. Oli kuitenkin vaivan väärti sillä mielestäni on hauska nähdä vaihtoehtoisia paikkoja vihkimiselle, meitäkään kun ei vihitty aikanaan kirkossa vaan juhlapaikkamme pihalla. 

kuva: Milka Tarkiainen
kuva: Milka Tarkiainen
kuva: Milka Tarkiainen

 Mahat killillään siirryimme Kotkan puolelle Erämys / Keisarin Koskille missä meitä odotti lisää nokipannukahvia ja koskenlaskua! Joitain vuosia sitten olen ollut Joensuussa koskenlaskussa mutta en koskaan Kymijoella. Oli kyllä tosi makeen näköstä kun huristeltiin veneillä pitkin jokea ja luonto näytti siltä etten olisi ihmetellyt vaikka joku krokotiili tai anakonda olisi näkynyt vedessä :D Oli kyllä ihan älyttömän hauskaa ja nauru raikasi veneessämme suunnatessamme kuohuihin. 

Kyseisessä paikassa alkaa muuten 6.6 tiistaisin järjestettävä jokijooga! Jos en asuisi näin kaukana tulisi varmasti käytyä testaamassa. Mikäpä nimittäin olisi mahtavampaa kuin upean jokimaiseman edessä joogailu koskien kohistessa taustalla.

Koskenlaskun jälkeen meitä hemmoteltiin taas mielettömällä aterialla. Oli kyllä ihan mahtava päivä jonka kruunasi yöpyminen Kärkisaaren Huvilalla. Kirjoitan siitä ihan oman erillisen postauksen myöhemmin kun saan Kärkisaari kuvat käsiteltyä. Kiitos kaikille mukana olleille uusille tuttavuuksille sekä erityisesti Olennaisuuksia blogin Milkalle muutamista kuvista! <3